WK Biler ApS verificeret

CVR
38765612
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
75101610

Virksomhedsbeskrivelse

Hos WK Biler i Esbjerg er de med til at sætte fart på hverdagen. De er din professionelle bilforhandler, som handler med brugte kvalitetsbiler med en god motor. Hos WK Biler ApS finder du primært tyske mærker som Audi, BMW og Mercedes, men der vil også være andre populære kvalitetsmærker at finde i salgslokalerne. Hvis du vil være godt kørende, kan du med fordel kigge forbi WK Biler.

Hos WK Biler tilbydes udelukkende håndplukkede, brugte kvalitetsbiler til skarpe priser. Bilerne bliver gennemgået og klargjort på eget værksted i Esbjerg, hvilket er din garanti for et sikkert, personligt bilkøb. Her finder du et bredt udvalg inden for personbiler, leasing, varebiler, engros- og importbiler.

Overvejer du at sælge din bil, kan du altid få et uforpligtende tilbud på salg af din bil hos os. Uanset om du har en stationcar, SUV, coupe, cabriolet, sedan eller MPV, står de klar til at hjælpe dig med at få solgt din bil til en fornuftig pris.

Afgift Importbiler Leasing EL bil Hybrid biler Audi BMW Mercedes VW Skoda Porsche varebil CO2 udledning Reklamationsret Garanti Restværdi Scrapværdi Esbjerg bilforhandler Motor Biler Ugeavisen Esbjerg Ugeavisen Kolding

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

elvis aliti - 3/5

Personale var fin men bilerne var ikke poleret masser kalk pletter og finger pletter

avatar

M Sidiqi - 5/5

Gode service

avatar

Troels Havtorn - 5/5

Super god betjening, i møde kommende og smilende - klaret et besøg værd, der er mange lækkere modeller og pakket med udstyr!

avatar

Allan Bejder - 3/5

Smarte biler, men rimeligt dyr i forhold til kørte km

avatar

Kjertan Ahnholm - 5/5

Uovertruffen service, venlighed, forståelse, og alting er gjort så hurtigt som muligt. Jeg bruger helt sikkert Morten Munk Nielsen igen næste gang jeg skal have bil. Og skulle han ikke have den bil jeg ønsker, så venter jeg hellere på at Morten finder den, end at handle et andet sted.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 09:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 17:00

lørdag Lukket

søndag 11:00 - 15:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email