For dig, der vil findes lokalt

Opnå større lokal synlighed!

  • fluebenBliv set online af dine lokale kunder
  • fluebenTiltræk nye lokale loyale kunder
  • fluebenBliv den nye #1 på dit lokale marked

Scroll ned for at læse mere

Hvorfor er det vigtigt at blive set online?

46%

af alle søgninger på Google er lokale søgninger.

78%

af alle lokale mobilsøgninger ender med et køb i en butik.

88%

som laver en lokalsøgning på mobilen besøger eller kontakter en butik indenfor 24 timer.

72%

som laver en lokalsøgning vælger en butik inden for 8 km afstand.

Skal det lokale køb ende hos dig?

Smart ads

Smart Ad

Det, som ingen andre kan!

Det unikke som finddet.dk kan tilbyde er, at vi kan placere din lokale virksomhed ved siden af en artikel, som er relevant for de ydelser, du tilbyder. Handler en artikel f.eks. om noget med biler, vil dit lokale autoværksted eller din lokale bilforhandler blive vist ved siden af. Men hvad, hvis der ikke bliver skrevet 1000 artikler om din branche? Så sørger vi for, at du bliver lagt i en kategori, der giver mening. Hvis du f.eks. har en massageklinik, så vil vi placere din virksomhedsprofil i forbindelser med artikler om sundhed og livsstil. Dette gælder på alle Jysk Fynske Mediers 63 ugeavissites og 14 dagbladssites, så du kan være sikker på, at vi dækker dit lokalområde!

Få en højere placering på det lokale Google

Højere placering

Højere placering med Finddet.dk

Med Google My Business samt en profilside på finddet.dk vil din virksomhed opnå en bedre placering i Google. Og øge sandsynligheden for valg af netop din virksomhed.

Profilside

Med en flot profilside på finddet.dk bliver din virksomhed tilgængelig og synlig overfor kunderne, når de søger efter lokale leverandører. Din profilside indeholder som standard kontaktoplysninger, link til hjemmeside, SoMe profiler og data fra Google My Business. I samarbejde med vores support, tilføjer du billeder og videoer til din profilside.

Profileside
Lokale SEO link & tekst

Lokale SEO link & tekst

finddet.dk bliver af Google opfattet som et lokalt listing-site med relevante lokale leverandører. Derfor vil et link betyde, at din virksomhed kommer højere op på Google, når kunderne fortager en søgning efter lokale leverandører. Derudover bliver din SEO-tekst skrevet af professionelle, så alle ord tæller med til at styrke din lokale søgeoptimering. Dette gør at du nemmere kan findes online når dine kunder leder efter din ekspertise eller produkt i lokalområdet.

Google My Business

Har du set din konkurrent stå professionelt listet på Google med telefonnummer, åbningstider mm. – og tænkt hvordan du kan gøre det samme? Svaret er simpelt: Google My Business. Når alt er listet pænt på Google, vil dine kunder have 70 % mere tiltro til din virksomhed. finddet.dk er nemlig synkroniseret med din Google My Business, og dermed automatisk opdateret. Har du endnu ikke oprettet en Google My Business konto? Vi står klar til at hjælpe i vores finddet Premium og Top-of-mind pakker.

Google My Business