Wise Marketing verificeret

CVR
28227884
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
23358050

Virksomhedsbeskrivelse

Wise Marketing ligger i hjertet af Middelfart på Østergade 1, 5500 Middelfart og har eksisteret siden 2014. Kontakt Wise Marketing og få udarbejdet 10 konkrete steps til vejen til professionel markedsføring.

I dag er digital markedsføring ekstremt vigtigt for enhver virksomhed, som ønsker at fastholde og få nye kunder og i kampen om at skabe vækst og øge opmærksomheden på dit brand. Wise Marketing kan hjælpe dig med en digital markedsføringsstrategi, planlægning og håndtering af din online markedsføring og kommunikation.

Wise Marketing tilbyder flere forskellige ydelser inden for marketing herunder hjælp og sparring til din markedsføringsstrategi- og plan, kommunikation og branding. Vi tilbyder også webudvikling i Wordpress, SoMe-marketing, analyse af webstatistik, grafisk design og tekstforfatning til f.eks. hjemmesider, brochurer og opslag på de sociale medier.

I samarbejde udvikler vi en markedsførings- og kommunikationsplan til din virksomhed, der sikrer professionel branding og et boost til din virksomhed. Vi tilgår alle opgaver med største seriøsitet og engagement, og det er uanset opgavens kompleksitet og omfang.

Book et gratis og uforpligtende møde med Wise Marketing på 23 35 80 50. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed videre i kampen om kunderne.

Markedsføring Kommunikation Branding Webudvikling Social media marketing Webanalyse Marketing Markedsføringsstrategi Markedsføringsplan Kommunikationsstrategi Kommunikationsplan Udvikling af hjemmesider Wordpress hjemmeside Sociale medier profiler Grafisk design Digitalt Middelfart

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:00

tirsdag 08:00 - 17:00

onsdag 08:00 - 17:00

torsdag 08:00 - 17:00

fredag 08:00 - 17:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email