VVS-TEK ApS verificeret

CVR
31575559
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
26201264

Virksomhedsbeskrivelse

VVS-TEK ApS er en autoriseret VVS-virksomhed, der tilbyder VVS-installation. Skal du have en badeværelsesrenovering, varmeløsninger, energioptimering, gaseftersyn eller ordnet dine VVS-installationer? Så står VVS-TEK ApS klar til at hjælpe dig. 


VVS-TEK ApS tilbyder både sine services til privatpersoner, industri og landbrug. Firmaet har erfaring med både mindre og større opgaver, og de har altid den specifikke kundes ønsker og behov i fokus, når de påtager sig en opgave. 


VVS-TEK ApS har base i Middelfart og omegn og servicerer kunder på hele Fyn. Derudover kører de også Vejle og Kolding.


Du kan altid kontakte VVS-TEK ApS og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du søger hjælp til. Derudover rykker VVS-TEK ApS også ud akut ved vandskade eller lignende. 

VVS Varmepumper Naturgas Badeværelsesrenovering Varmeløsninger Gaseftersyn VE godkendt Sanitetstekniker Vvs-installationer Energioptimering blikarbejde VVS Montør Gulvvarme badeværelse Håndværker Kvalitet Bolig Varme Vand Sanitet Middelfart Frederiksberg Bladet Fredericia

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Anders Josiasen - 2/5

Efter at der ikke dukkede nogle op, ringede jeg 9 dage i træk og fik fat i kontoret og diverse ansatte. Hver gang med lovning på at der ville blive ringet tilbage hvilket ikke skete. Da det via Mail endeligt lykkedes at få en mand ud som aftalt, var det dog en kompentent mand, men vil ikke bruge dem igen pga. At de er svære at lave aftaler med, selvom jeg helst bruger lokale håndværkere af princip. Havde de sagt fra starten, at der ville gå lidt tid eller bar de kommet noget før, havde karakteren været bedre.

avatar

steen Christiansen - 5/5

Ringede med en springet trykslange til en brusekabine. Inden der var gået 3 timer var der skiftet slange og ryddet op. Hurtigt og professionelt.

avatar

Jakob stentebjerg kærsbøl - 5/5

Effektiv. Og kvalitet

avatar

Anders Christensen - 5/5

Super service

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email