Volkswagen Svendborg verificeret

CVR
27927963
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
62221505

Virksomhedsbeskrivelse

Hos CAREPOINT SVENDBORG A/S finder du Volkswagen-personbiler i superkvalitet. Vi har de nyeste modeller klar til prøvekørsel, hvis du skulle være på udkig efter en bil med komfort og en motor, der holder. Hos CAREPOINT SVENDBORG A/S er der rig mulighed for finansiering af din nye bil. Vi har VW-finansiering, så du kan få bilen med hjem hurtigst muligt. Med et VW-billån får du en variabel eller fast rente, og finansieringen skader ikke dine lånemuligheder i banken. Vi behandler din ansøgning hurtigt og sikkert.

Ud over en Volkswagen-personbil kan du også få en splinterny varebil hos VW Svendborg. Her finder du også de helt nye modeller. Hos CAREPOINT SVENDBORG A/S kan du få leasing til supergode priser. Vi sidder altid klar til at lave en god aftale med dig. 

Hos CAREPOINT SVENDBORG finder du også toptrænede og kompetente teknikere, hvis din Volkswagen har brug for at blive repareret. Vi er en Volkswagen-forhandler, der klarer det hele for dig. Find din nye bil i Svendborg hos os, og bliv en del af VW-familien i dag.

vw svendborg leasing svendborg Volkswagen vw billån vw finansiering folkevogn svendborg volkswagen forhandler Personbiler varebiler www.vw-svendborg.dk Biler Motor Ugeavisen Svendborg Svendborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Tage Jensen - 5/5

Super service og transport til og fra Ærø færgen Det kunne andre firmaer lære af (ikke brofaste øer )

avatar

hasan arici - 1/5

De er nogle fusker Fik købt en passat til 129 tusind med vinter dæk på fælge, men fælgen passede ikke til bilen. Kontaktede dem ang fejlen men de vil ikke kendes ved og vil ikke rette fejlen. De gav en god råd om at sælge vinterdækkene på dba og købe selv en der passer til bilen.. Hold jer væk hvis i vil ikke snydes.

avatar

morten fabricius - 5/5

Hurtig, venlig og positiv oplevelse da vi havde brug for hjælp på vejen ..... det fortjener 5 stjerner..

avatar

Peter Stenner - 5/5

Altid kanon service 👍

avatar

chris christoffersen - 1/5

Synes deres service er dårlig

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 23:00

tirsdag 07:00 - 23:00

onsdag 07:00 - 23:00

torsdag 07:00 - 23:00

fredag 07:00 - 17:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email