VISION GL. KONGEVEJ ApS verificeret

CVR
29847940
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
33233010

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter en kompetent og grundig øjenkirurg, der kan hjælpe dig med synsundersøgelser, øjenoperationer, briller, kontaktlinser og alt derimellem? Måske kan VISION GL. KONGEVEJ ApS være den rette øjenklinik for dig. 

Med mere end 20 års erfaring inden for øjenoperationer og optik, er VISION GL. KONGEVEJ ApS eksperter inden for en lang række områder forbundet med synet. Et godt og problemfrit syn er en afgørende faktor for at opretholde hverdagens sundhed og velvære, men den moderne livsstil betyder, at tiltagende flere oplever problemer med deres syn. Hos VISION GL. KONGEVEJ ApS kan du få hjælp til at komme problemerne til livs. Book allerede nu tid til en gratis synsundersøgelse.

Selvom dine synsproblemer ikke nødvendigvis er alvorlige nok til at behøve øjenlaser eller andre øjenoperationer, kan du stadig få gavn af et besøg hos VISION GL. KONGEVEJ ApS. Øjenklinikken har nemlig et stort og opdateret udvalg af briller, brillestel, kontaktlinser og produkter til at bekæmpe eksempelvis tørre øjne. 

  • Kig forbi butikken på Gammel Kongevej 179, Frederiksberg C, mandag til lørdag. 
Remanius Vision øjenoperationer synsundersøgelser briller brillestel kontaktlinser øjenlaser øjenlaserbehandlning øjenkirurger øjenklinik Optiker Frederiksberg Livsstil Sundhed Velvære Frederiksberg Bladet Frederiksberg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Hanne Anthony - 1/5

Rigtig dårlig oplevelse. Bestiller tid hos optikeren men får ikke at vide at det er en elev, før jeg beder om, at døren bliver lukket og får det svar, at hun er elev. Har været kunde i mere end 25 år men det er sidste gang jeg kommer hos denne optiker. Har svært ved at se hvordan man kan holde på sine trofaste kunder. Gennem de sidste par år har der været stor udskiftning i personalet - jeg savner de dygtige optikere.

avatar

Carsten H. N. Andersen - 5/5

Fremragende service! Kom ind med et par gamle solbriller der var købt andetsteds og hvor den lille skrue i stellet var faldet af. Det bliver ordnet med det samme, hurtigt og med et smil og endda ganske gratis... Mange fysiske retailers kunne lære noget her - sådan overlever man mod nethandlen

avatar

Jasmin Jamshidi - 5/5

Jeg har været kunde hos Vision siden jeg fik mine første briller for 10 år siden! super kompetent og sødt personale, gode priser og super udvalg af lækre mærker!

avatar

Lise Bertram - 5/5

Fantastisk--- Fra forundersøgelse til operation og efterbehandling m. laser pga. efterstær. Alle jeg har mødt på klinikken har været kompetente og venlige. Der har været tid til at besvare alle de spørgsmål, jeg havde så jeg følte mig tryg. Kommunikationen er god og der er ingen ventetider. Det er så skønt at kunne se uden briller. Jeg kan kun anbefale Vårda Øjenklinik.

avatar

Flemming Lundgreen - 5/5

En fantastisk "BrilleMand", på trods af, at jeg i den seneste tid, kun har mødt kvindeligt personale i butikken. De er søde, hurtige, kompetente og absolut kundevenlige. Jeg har brugt Vision som optiker i ca 12 år, og har aldrig haft brug for at klage - tværtimod. Når du går fra Vision, "Ser du altid godt UD" Mine varmeste anbefalinger Flemming

Se alle Google reviews

Information

  • Gammel Kongevej 179, 1850 Frederiksberg C

  • telefon ikon 33233010

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email