Viborg Låseservice verificeret

CVR
13956642
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
86623344

Virksomhedsbeskrivelse

Har du brug for hjælp til at sikre din bolig endnu bedre, er Viborg Låseservice det helt rigtige valg for dig. Du får besøg af topprofessionelle låsesmede, der har styr på alle de nyeste løsninger inden for låsemekanismer. Du finder selvfølgelig Viborg Låseservice i Viborg, hvor de er beliggende på Nørremøllevej 1.

Viborg Låseservice er specialister inden for avancerede låsesystemer. Her finder du både låsesystemer, dørtelefoni og adgangskontrol, som du kan få hjælp til at vælge og installere. Derudover tilbyder Viborg Låseservice også nøglebokse, pengeskabe og postkasseanlæg. Vil du holde godt øje med boligen, kan Viborg Låseservice også hjælpe dig med TV-overvågning og tyverialarmen.

Kontakt dem allerede i dag på enten telefon eller mail. Du kan også svinge forbi Viborg Låseservice og få en snak for at se, om du kan få hjælp til dine opgaver.

Nøgler Låsesystemer Tyverialarmer Adgangskontrol TV-overvågning Sikring Tyverisikring Ruko Salto Pengeskab Bolig Viborg Nyt Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Bjørn Baastrup - 5/5

Firmaet blev præsenteret for en opgave, som de ikke, umiddelbart selv kunne løse. Storheden kommer frem ved, at der henvises til en konkurrent / samarbejdspartner, som var i position til at kunne løse opgaven. Tak for det.

avatar

Jens Schumacher - 5/5

Super betjening.

avatar

Torben Olesen - 4/5

God og hurtig service

avatar

Annelise Myhre - 5/5

Fin ekspedition pr tlf.

avatar

Grete Hald - 5/5

God og hurtig service

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email