Viborg Gardinservice v/Jan Astrup Jensen verificeret

CVR
29369569
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86629735

Virksomhedsbeskrivelse

Et stenkast fra Viborgs hyggelige bymidte finder du Viborg Gardinservice v/Jan Astrup Jensen. Forretningens motto er "Gardiner for alle", og det er lige netop, hvad man finder i denne lokale, familiedrevne forretning.


Er du på udkig efter pæne, praktiske markiser, der kan forlænge sommeren på terrassen? Leder du efter klassiske, men stilrene gardiner, som på én gang pynter og skærmer for lys? Eller er du interesseret i at afprøve de moderne twist-rullegardiner, der kombinerer de bedste kvaliteter fra persienner og rullegardiner? Viborg Gardinservice har helt sikkert et produkt eller en løsning, der passer til dine behov og boligønsker. 


Hvad end du er i gang med et byg-nyt-projekt og ønsker at indrette dine gardiner med gør-det-selv-løsningen, eller du gerne vil have en kende mere professionel rådgivning, kan Viborg Gardinservice v/Jan Astrup Jensen hjælpe dig. Kig forbi forretningen, eller få vores velkendte gardinbus på besøg. Vores gardinbus kommer gerne ud til dig, så vi kan få et bedre indblik i huset, gardinerne og vinduerne og hermed give dig den bedste service! 

viborg gardinservice markiser twist rullegardiner gardiner rullegardiner liftgardiner Plissegardiner lamelgardiner Power View Persienner Bolig Gør det selv Byg nyt Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Winnie Knudsen (Rødtop) - 5/5

Skal man have gardiner,så er det dejligt,at det er en bus ,som kommer hjem til en selv.Tid til at beslutte sig og super god service og til rimelige priser

avatar

Hanne Odsgaard Nielsen - 5/5

God vejledning i forbindelse med køb.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 08:30 - 17:30

tirsdag 08:30 - 17:30

onsdag 08:30 - 17:30

torsdag 08:30 - 17:30

fredag 08:30 - 17:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email