Viborg Autohandel ApS verificeret

CVR
37109010
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
87250030

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Viborg Autohandel ApS finder du et bredt udvalg af varebiler og personbiler til private og erhverv. Her er altid nogle af de mest populære mærker, heriblandt Audi, Nissan, BMW, Mercedes, VW, Kia og Ford. Viborg Autohandel ApS er din professionelle autoforhandler og har mange års erfaring med salg af biler. Du finder Viborg Autohandel ApS i Viborg nær Aarhus og bilernes by, Silkeborg.


Viborg Autohandel ApS har stor ekspertise inden for alt med gear og motor, og de står også klar til at hjælpe dig med dit næste køb. Som en af de første bilforhandlere i Viborg tilbyder Viborg Autohandel ApS 100 % autotjek. Det er din garanti for, at du køber en brugt bil, der er fejlfri og i perfekt stand i forhold til årgang og kilometertal. 


Hos Viborg Autohandel ApS har du mulighed for at ansøge om finansiering hos Santander. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte autohandleren for at høre om dine muligheder for leasing. 

Personbiler BMW VW Viborg finansiering Private Erhverv Autohandel Udvalg Leasing Erfaring Ekspertise Santandere Kia Mercedes Ford Montør Nissan 100% autotjek VW Viborg Biler Gear Motor Viborg Nyt Aarhus

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

kenneth hansen - 5/5

100% det bedste sted jeg har købt bil.. Tak for en rigtig god handel.. Der er ingen tvivl om hvor jeg skal handle bil næste gang.!

avatar

Jeanette Hansen - 4/5

Dejlig biks med fede biler. 👍 Super service. 😊

avatar

Niels Kvorning - 5/5

Kan varmt anbefale at handle med Viborg Autohandel. Superfin behandling hele vejen igennem. En lille misforståelse omkring montering af fartpilot, blev håndteret uden diskussion.

avatar

Brian Nyrup - 5/5

Fine biler og god service

avatar

michael skov jensen - 5/5

Super service

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:00

tirsdag 08:00 - 17:00

onsdag 08:00 - 17:00

torsdag 08:00 - 17:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag 11:00 - 14:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email