Vestermarkskirken, Grindsted verificeret

CVR
22254014
Tlf nr.
25883386

Virksomhedsbeskrivelse

Vestermarkskirken ligger på Nymarksvej 3 i 7200 Grindsted. Vestermarkskirken i Grindsted er en evangelisk frikirke, som er tilsluttet Det Danske Missionsforbund. Vestermarkskirken er en åben kirke og har mange tilbud til alle aldre.
I Vestermarkskirken kan man samles i mange forskellige former for fællesskaber og på flere forskellige måder. Kom fx forbi og vær med til fællesspisning, legestue for børnefamilier, gospelkor, teenageklub eller gokartklub. Derudover kan man naturligvis også komme til gudstjeneste i den hyggelige kirke. Vestermarkskirkens gudstjenester og øvrige arrangementer er åbne for alle, uanset deres respektive tilhørsforhold.
Vestermarkskirken - sammen på vej.

Kirke Gudstjeneste fællesspisning Legestue Teenageklub Gokartklub Børnefamilier CaféNymark Gospelkor Fællesskab Mærkedage Billund UgeAvis Billund Ugeavisen Grindsted

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Stiig Nordenskjold - 5/5

Vi blev vartm modtaget og de sørget for en trist begivenhed blev gennemført med omsorg og respekt

avatar

Anna Kristiansen Brønlund - 5/5

Dejligste Kirke 💖

avatar

Gunner Thomsen - 5/5

Så den desværre kun udefra men min bedre halvdel går til kor der og hun roser stedet meget 🙂 stoler på hendes dømmekraft så fuld stjerner 😁

avatar

Kevin Sorensen - 5/5

En stor og meget anderledes kirke rent arkitektonisk. Vestermarkskirken forkynder evangeliet om Jesus Kristus og bekender sig i lighed med en lang række andre kristne kirker til den fælles kristne trosbekendelse. Vestermarkskirkens gudstjenester og øvrige arrangementer er åbne for alle uanset tilhørsforhold. Gudstjenesterne er præget af variation og livsglæde, som blandt andet kommer til udtryk gennem mange personers medvirken med sang og musik, vidnesbyrd om oplevelser med Gud og forkyndelse med mere. Kirkens rødder kan følges tilbage til 1911 omkring Ølgod. I 1926 sluttede man sig til Det Danske Missionsforbund, og i Grindsted blev der på Parallelvej (i dag Nørre Torv) opført et missionshus, Tabor, i 1930. I 1967 flyttede menigheden til en nyopført bygning på Tyttebærvej og blev efterfølgende kaldt Vestermarkskirken. I 2005 blev det første spadestik taget til den nuværende kirke på Nymarksvej, og kirken med tilhørende lokaler og faciliteter til alle aktiviteterne kunne tages i brug i november samme år. En kæmpe frivillig indsats af mange resulterede i en funktionel kirke på ca. 1.200 kvm.

avatar

Saxen Saxen.Point.Zer0 - 4/5

Fint og flot. Renligt sted med højt til loftet og massere af naturligt sollys

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email