Vejen Menighedsråd verificeret

CVR
37705128
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75365415

Virksomhedsbeskrivelse

Vejen Menighedsråd i Vejen er tilknyttet Vejen Kirke, som byder på mere end de sædvanlige gudstjenester, bryllupper, konfirmationer, begravelser og dåb. Du kan deltage i spændende og alsidige arrangementer for nye og garvede kirkegængere. Det er en stor del af kirkens DNA, at tilbuddene henvender sig til unge og gamle.

Du finder Vejen Menighedsråd på Nørregade i Vejen ved siden af Vejen Kirke. Kirken blev bygget i 1896 og er beklædt med klassiske røde sten og skifertag. Vejen Menighedsråd består af 12 folkevalgte menighedsrådsmedlemmer, sognets tre præster og en medarbejdervalgt repræsentant. Menigheden står bl.a. for arrangementer i Vejen Kirke.

Der er mange tilbud – både ugentlige begivenheder og engangs- og sæsonbestemte arrangementer. Du kan deltage i hyggelige arrangementer som søndagscafe, strikkegruppe, salmesang, aftenvandring, koncerter og foredrag. Menighedsrådet arrangerer også gudstjenester – almindelige og spaghetti-, senior- og sæsonbestemte gudstjenester som påske-, allehelgens- og julegudstjenester. Læs mere på hjemmesiden eller i Ugeavisen Vejen.

Gudstjenester Dåb Bryllup Begravelse Konfirmation Spaghettigudstjeneste Påskegudstjeneste Julegudstjeneste Salmesang Koncerter Allehelgen Foredrag Søndagscafe Babysalmesang Menighedsråd Præst Seniorgudstjeneste Aftenvandring Strikkegruppe Sogne-eftermiddag Samfund Vejen Ugeavisen Vejen

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:00 - 15:00

tirsdag 09:00 - 15:00

onsdag 09:00 - 15:00

torsdag 09:00 - 15:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag 09:00 - 12:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email