VEFLINGE TØMRERFORRETNING ApS verificeret

CVR
35838120
Tlf nr.
20456544

Virksomhedsbeskrivelse

I den lille by Veflinge ligger en tømrerforretning ved navn VEFLINGE TØMRERFORRETNING ApS. Er du fra byen, kender du uden tvivl til den. Er du udenbys fra, så kommer der nyttige informationer her. 


De udfører alt tømrerarbejde: vinduer og døre, gulve, nye tage, træterrasser, tilbygninger, totalrenoveringer, opsætning af køkkener og alt andet tømrerarbejde, du kan komme på. 


Ekspertisen er høj, da de allerede har været i gang i flere år og har fået erfaring med alle de områder inden for tømrerfaget, en så alsidig tømrerforretning skal omkring. 


Du har måske købt en ejendom og er i tvivl om, hvorvidt huset på matriklen skal totalrenoveres, eller om nybyg er den eneste løsning. Tag kontakt, og få noget kvalificeret hjælp. 


I nogle tilfælde giver det ikke mening at blive ved med at holde gang i en gammel og slidt bolig, hvis den er over sidste salgsdato. I så fald skal du have hjælp til at bygge en ny bolig. 


Er du i eller omkring Veflinge, kommer VEFLINGE TØMRERFORRETNING ApS ind i billedet  – tag kontakt med det samme.

Tømrermester Totalrenovering Vinduer og Døre Køkkenrenovering Gulve Nyt Tag Nybyg Tilbygninger Alt Tømmerarbejde Træterrasser Bolig Ugeavisen Nordfyn Nordfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Hanne Funch Jensen - 5/5

Har fået nyt tag, hvilket var en meget positiv oplevelse, kom som aftalt og arbejdet blev udført som aftalt og med stor nøjagtighed. Der blev dagligt ryddet op og fejet. Kan kun anbefales.

avatar

Carsten Allan Hansen - 4/5

Dygtig tømmer men meget travl

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.7
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email