Valhalla Flyt og Montage verificeret

CVR
38018825
Virksomheden har
Lukket

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Valhalla Flyt og Montage i Bogense står et hold af engagerede og arbejdsomme medarbejdere klar til at løse praktiske opgaver for dig, når det kommer til flytning eller montage. Valhalla Flyt og Montage er nemlig dit lokale flyttefirma, og hos Valhalla Flyt og Montage bestræber man sig altid på at sørge for, at kunderne får den bedst mulige oplevelse, og at alle deadlines og aftaler overholdes.


Flytteforretningen tilbyder både hjælp til privatflytning og erhvervsflytning, og flyttefirmaet dækker både Bogense, Odense og resten af Fyn og den øvrige del af landet. Valhalla Flyt og Montage er derfor det oplagte valg for dig, uanset hvor i landet du bor.


Valhalla Flyt og Montage tilbyder også mandskabsudlejning, hvis du har brug for ekstra hænder på en opgave. Du kan både leje en enkelt medarbejder og et helt team, alt efter hvad du har behov for. Du kan for eksempel benytte dig af muligheden for mandskabsudlejning, hvis du har en montageopgave, brug for hjælp til opsætning af arbejdspladser eller udsmidning og bortskaffelse af møbler og inventar.

Flyttefirma Lagerhotel mandskabsudlejning Flytteforretning Privatflytning Bolig Erhverv

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:00

tirsdag 08:00 - 17:00

onsdag 08:00 - 17:00

torsdag 08:00 - 17:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email