Tyrstrup Kro verificeret

CVR
12840888
Tlf nr.
74561242

Virksomhedsbeskrivelse

Mangler du det perfekte sted til et godt måltid og med plads til hygge og samvær? Hvis dette er tilfældet, så er vi hos Tyrstrup Kro helt sikkert den optimale løsning for dig. Hos Tyrstrup kro kan vi blandt andet tilbyde et rigtigt Tyrstrup Kro-bryllup, eller vi kan byde på noget så lækkert som et gourmetophold – endda også for større selskaber. 

Vi er en kro, hvor vi bestræber os på at have plads til alle. Derfor er det også muligt at holde businessmøder ved os, opleve lækre vine fra vores vinmenu eller bare få nogle oplevelser, som du sent glemmer. 

Husk på, du er altid velkommen hos os, og her er gode snakke, kundeservice og velvære i højsædet. Vi ses!

tyrstrup kro hjemmeside tyrstrup kro restaurant tyrstrup kro restaurant menukort tyrstrup kro tyrstrup kro bryllup tyrstrup kro priser gourmet ophold Selskaber business møder vinmenu Oplevelser Ferie i Danmark Turisme Ugeavisen Kolding Ugeavisen Kolding Weekend Kolding

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Claus Schrøder Sørensen - 4/5

Det var dog kun til en kop kaffe m. æblekage. Kroen var godt fyldt, men vi fik en fin betjening.

avatar

Solveig Andersen - 5/5

Dejlige værelser. Lækker mad samt rigtig hyggelig betjening. Et sted, som vi vil vende tilbage til.

avatar

Dennis Birk - 3/5

Ikke service helt i den klasse vi havde forestillet os, da vi var gæster til en konfirmationsfest. Vi havde desværre ikke mulighed for at være med fra starten, og da vi ankom var der ikke dækket op til os ved bordene. Serverings personalet sørgede for at få nogle stole, tallerkener og bestik smidt ind mellem gæsterne, men glemte både et par glas, nogle skeer og en gaffel. Rigtig lækker mad som ikke kan klages over. Dog var der ved desserten flere af de mange småretter som hurtigt løb tør, og som vi ventede længe på at få første portion af.

avatar

Brian Sørensen - 5/5

Et dejligt sted, med en fantastisk service. Kan varmt anbefale stedet.

avatar

Anders Madsen - 5/5

Rigtig god oplevelse. Hyggeligt sted at komme til. God mad.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email