TOTALBANKEN A/S verificeret

CVR
10349818
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
63457000

Virksomhedsvideo

Virksomhedsbeskrivelse

Alle medarbejdere i Totalbanken stræber efter at sikre, at vi er den bank, vi gerne selv vil være kunder i. I Totalbanken sætter vi en ære i at sikre, at du kommer til at tale med en rådgiver, der kan træffe beslutninger her og nu, og du har naturligvis din rådgivers direkte nummer.

Det er nemt at skifte til Totalbanken. Vi klarer det praktiske – også kontakten til din gamle bank. Du er altid velkommen til at kontakte en rådgiver i banken, hvis du har planer, ønsker økonomisk overblik eller har spørgsmål. Det kan være om køb af bolig eller sommerhus, boligrenovering eller energiforbedring. Det kan også være spørgsmål om køb af ny bil, pensionsoverblik eller investering af din opsparing. Ejendomsfinansiering, leasing og låneomlægning er også blandt bankens specialer.

I Totalbanken kan vi tale om alt, og du er velkommen til at kontakte os.

Totalbanken har hovedsæde i Aarup centralt på Fyn. Banken har filialer i Odense og Tarup samt to filialer på Vestfyn (Assens Kommune) i henholdsvis Aarup og Tommerup. Dertil kommer bankens Erhvervscenter. Bankens kunder er private husstande samt små og mellemstore virksomheder – primært på Fyn.

Læs mere på Totalbankens hjemmeside, Ugeavisen Odense eller LokalAvisen Assens.

Køb af bolig Boligrenovering Pension Investering Bankskifte Køb af hus Energiforbedring Låneomlægning Sommerhus Forældrekøb Pensionsplanlægning Pensionsopsparing Billån Netbank mobilbank Skifte bank Økonomioverblik Aktionær finansiering Leasing Ejendomsfinansiering Privatøkonomi Regnskab Ugeavisen Odense Fyn LokalAvisen Assens

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 10:00 - 16:00

tirsdag 10:00 - 16:00

onsdag 10:00 - 16:00

torsdag 10:00 - 17:00

fredag 10:00 - 16:00

lørdag 10:00 - 16:00

søndag 10:00 - 16:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email