TONNYS VVS A/S verificeret

CVR
31515033
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
86691838

Virksomhedsbeskrivelse

Søger du en kompetent og serviceminded VVS’er med mange års erfaring? Hos TONNYS VVS A/S har de fokus på den vedvarende energi som varmepumper og luft-til-vand-varmepumper. Uanset hvilken autoriseret opgave det drejer sig om, står TONNYS VVS A/S klar til at give dig et godt VVS-tilbud.


 


TONNYS VVS A/S er en VE-godkendt og autoriseret VVS-installatør, der holder til i Viborg og opland. De udfører ventilation og VVS-opgaver/-installationer i forbindelse med renoveringer og nybyggerier hos både offentlige institutioner, erhverv og private hjem. De har veludstyrede servicebiler, der kører ud og udfører serviceopgaver. De sørger desuden for rådgivning undervejs, så du er sikker på, at du får de mest optimale løsninger.


 


Skal du have professionel hjælp til dine VVS-installationer, har TONNYS VVS A/S mere end 30 års erfaring. De har udført mange forskellige opgaver i boliger og står til hver en tid klar til at hjælpe dig. Ring eller send en mail til info@tonnysvvs.dk allerede i dag for et uforpligtende tilbud, eller læs mere i Byg Nyt eller Viborg Nyt. 

VVS tilbud Varmepumpe Luft til vand Ventilation Ve-certificeret VVS arbejde Autoriseret VVS arbejde VVS Viborg VVS installatør VVS installationer Erhverv Bolig Byg nyt Viborg Nyt Viborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 16:00

tirsdag 07:00 - 16:00

onsdag 07:00 - 16:00

torsdag 07:00 - 16:00

fredag 07:00 - 13:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email