Toftlund Begravelsesforretning verificeret

CVR
40085874
Tlf nr.
74831103

Virksomhedsbeskrivelse

Hvis du står overfor den svære opgave at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse, kan du få hjælp af din lokale bedemand Toftlund Begravelsesforretning i Toftlund. Forretningen åbnede i 1896 og drives i dag af 4. generation af Stefan Buhl Jensen. Toftlund Begravelsesforretning er også et godt valg til dig, der bor i midtsyd i en af de nærliggende byer til Toftlund.

Der er en række vigtige ting at se til, når man skal tage en sidste afsked, og midt i processen kan det virke uoverskueligt og svært at samle sig om alle de praktiske opgaver, hvis du også står midt i en svær sorgproces. Derfor kan det være en god idé at få hjælp af en dygtig bedemand.

Toftlund Begravelsesforretning kan hjælpe dig med kontakten til præsten, dødsannonce, blomster og kistepynt, og hjælpe dig med at ordne begravelsen eller bisættelsen fra hjem eller hospital. Toftlund Begravelsesforretning har stor erfaring, et godt renommé og yder professionel vejledning og service.

Du kan ringe til Toftlund Begravelsesforretning døgnet rundt, og derfor vil du kunne få hjælp på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Bedemand Dødsfald Begravelse Bisættelse Buhl Jensen Død Kistepynt Begravelse Toftlund Begravelse Arnum Begravelse Gram Begravelse Arrild Begravelse Branderup Begravelse Tirslund Begravelse Bevtoft Begravelse Agerskov Begravelse Gabøl Begravelse Åbøl Begravelse Løgumkloster Begravelse Tiset Begravelse Bredebro Samfund Midtsyd Ugeavisen Digeposten Aabenraa

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email