TØMRERFIRMAET RASMUSSEN & UDENBY ApS verificeret

CVR
33381018
Tlf nr.
62619177

Virksomhedsbeskrivelse

TØMRERFIRMAET RASMUSSEN & UDENBY ApS findes på adressen Telemarken 5, 5600 Faaborg, og er specialist i alt inden for tømrer- og snedkerarbejde. 


Bor du i eller i nærheden af Faaborg, Odense eller på Fyn, er TØMRERFIRMAET RASMUSSEN & UDENBY ApS det oplagte valg, hvis du mangler en tømrer eller en snedker til dit næste projekt på din bolig.


TØMRERFIRMAET RASMUSSEN & UDENBY ApS tilbyder blandt andet om-, til- og nybygning, reparationer af stort som småt, udestuer og glastage, maskinsnedkeri, døre og vinduer, gulvarbejde og køkkener.


TØMRERFIRMAET RASMUSSEN & UDENBY ApS er medlem af Dansk Byggeri og har mange års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde, så du er garanteret et veludført stykke kvalitetsarbejde til tiden. 


TØMRERFIRMAET RASMUSSEN & UDENBY ApS kan tilbyde professionel rådgivning inden for både gammeldags og moderne stil til din bolig. 


TØMRERFIRMAET RASMUSSEN & UDENBY ApS er altid up to date på de nyeste teknologier og strømninger, så det kan tilbyde sine kunder optimale løsninger inden for eksempelvis energibesparelse og varmetab.

Tømrer Vinduer og Døre Snedker Gulv Tømrermester Byg nyt Bolig Erhverv

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email