TK STÅL OG MASKINER ApS verificeret

CVR
31326664
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
97541717

Virksomhedsbeskrivelse

I den lille by Løgstrup, tæt på Viborg, ligger TK Stål og Maskiner, et stål- og smedeværksted med mere end 30 års erfaring inden for erhvervet. 

Uanset om du har behov for hjælp til smedearbejde, f.eks. konstruktion af ståltrapper og stålaltaner, eller du er på udkig efter et værksted til en specialopgave, kan du få kompetent og professionel service og rådgivning hos TK Stål og Maskiner.

TK Stål og Maskiner råder som maskinværksted over forskellige maskiner. Det betyder, at værkstedet producerer og leverer de reservedele, du mangler. Blandt maskinerne findes også flere produkter, som TK Stål og Maskiner selv har udviklet. Det indkluderer bl.a. en specialiseret produktion af professionelle befugtningsanlæg og højtrykskøling kaldet Aircooling. 

TK Stål og Maskiner beskæftiger sig også med hydraulik og tilbyder udskiftning, renovering og salg af forskellige hydraulikkomponenter, f.eks. slanger og fittings. 

Er du interesseret i at høre mere om TK Stål og Maskiners kompetencer? Kontakt værkstedet på www.tk-steel.dk, hvor du finder kontaktoplysninger og kan se et galleri over udførte opgaver. 

Smedearbejde ståltrapper stålaltaner aircooling højtrykskøling befugtningsanslæg smedeværksted maskinværksted hydraulik TK Stål og Maskiner Erhverv Byudvikling Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 16:00

tirsdag 07:00 - 16:00

onsdag 07:00 - 16:00

torsdag 07:00 - 16:00

fredag 07:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email