TJ Gulvservice ApS verificeret

CVR
41406240
Tlf nr.
31438800

Virksomhedsbeskrivelse

Hos TJ Gulvservice ApS tilbyder vil hjælp til at udføre gulvbehandlinger af mange forskellige arter. Vi kan hjælpe med gulvafslibning, gulvafhøvling, lakering af gulv, ludbehandling af gulv, sæbebehandling af gulv eller oliebehandling af gulv. Der findes mange forskellige typer gulve, og hvert gulv fortjener den rette pleje og vedligeholdelse, så du kan gå på det i mange år endnu.

TJ Gulvservice ApS kan både hjælpe med gulvservice privat og gulvservice til erhverv. Det gælder, både hvis I står og skal renovere jeres hus af ældre dato, eller hvis I påtænker at bygge nyt og har behov for råd eller vejledning til vedligeholdelse af jeres gulve. 

TJ Gulvservice ApS har flere års erfaring med at gøre gamle gulve smukke igen. Det handler ikke altid kun om, hvor vi sætter fødderne. Det skal også se ordentligt ud og kunne holde til mange flere fodtrin i løbet af årene med den rette pleje. Det er, uanset hvilken type gulv det drejer sig om.

Gulvafslibning Gulvbehandling Gulvafhøvling lakring af gulv ludbehandling af gulv sæbebehandling af gulv oliebehandling af gulv gulvservice privat gulvservice erhverv TJ Gulvservice Byg nyt Bolig Ugeavisen Bramming

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email