TGTSites IVS verificeret

CVR
38690183
Tlf nr.
28741507

Virksomhedsbeskrivelse

TGTSites IVS er en virksomhed, der hjælper dig med at finde fuldintegrationssystemer til virksomheder. Her finder du en lang række af forskellige løsninger, hvor du samtidig kan få en hjælpende hånd til at finde det, der er bedst for dig. TGTSites IVS hjælper dig, der har en webshop, og de holder til på Amtsvejen 8 i Grindsted.


Her finder du løsninger fra blandt andet Magento, der er et fantastisk system til din webshop. Du finder systemet med dets standardfunktioner, men hertil kan du også optimere ved at vælge forskellige moduler. Det giver en forbedret brugeroplevelse, og du får flere funktioner koblet sammen med din webshop. TGTSites IVS tilbyder sparring og vejledning fra begyndelsen, og gennem hele udviklingen står TGTSites IVS ved din side og hjælper dig godt på vej.


Vil du høre mere om en god løsning for dig, kan du kontakte TGTSites IVS på enten telefon eller mail. Sammen finder I frem til en løsning, der passer til dine behov og præferencer.

Magento Magento 2 Webshop C5 Navision Buisness Central Integration Automatik IT support Udvikling moduler (magento) opdatering Vedligeholdelse Digitalt Ugeavisen Grindsted Billund UgeAvis Billund

Billedgalleri

Information