TANDREGULERINGSKLINIKKEN VIBORG ApS verificeret

CVR
58424919
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86627688

Virksomhedsbeskrivelse

Hos TANDREGULERINGSKLINIKKEN Viborg ApS er de eksperter i tandbøjler, retning af tænder og bidfunktionsbehandling. Hvis du leder efter en kvalificeret og dygtig tandreguleringsbehandling, kan du derfor med fordel tage et kig på denne specialklinik for tandregulering. Her er speciallæge Lisbeth Nielsen og resten af tandreguleringsklinikkens kompetente personale nemlig klar til at ordne dine tænder og sikre patientens optimale sundhed. 

Tandreguleringsklinikken anvender alle de mest moderne behandlingsteknikker og metoder i deres arbejdsgang, men sætter altid den enkelte patients ønsker, behov sundhed og velvære øverst. 

Tandreguleringsklinikken Viborg ApS tager imod patienter uden henvisning og tilbyder til enhver tid at lave en undersøgelse og vurdering af behandlingsmuligheder, så du trygt og sikkert kan få indblik i, hvilke muligheder for retning af tænder du har.

Som klinikken selv siger: Det er aldrig for sent at få et flot smil.

Tandreguleringsklinik specialklinik for tandregulering bidfunktionsbehandling speciallæge Lisbeth Nielsen bøjle ortondonti Tandlæge tandreguleringsbehandling tandbøjler retning af tænder Sundhed Velvære Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Anja Bloch-Hamre - 5/5

Jeg kan kun anbefale Tandreguleringsklinikken i Viborg. Lisbeth og hendes team har været aldeles kompetente, nærværende og professionelle gennem hele forløbet, som for mit vedkommende har varet tre år inklusive to kæbeoperationer. De har ikke sluppet mig før resultatet har været perfekt. Jeg giver mine bedste anbefalinger :-)

avatar

Maria Svenningsen - 5/5

De varmeste anbefalinger til Tandreguleringsklinikken, Lisbeth og hendes medarbejdere. Jeg er altid blevet taget godt imod, af søde og dygtige medarbejdere, som har taget mine udfordringer, spørgsmål og bekymringer alvorligt. Grundet problemer med bidfunktion, havde jeg konstant hovedpine, men efter mit forløb hos Lisbeth og co., med Invisalign, er jeg ikke længere plaget af hovedpine.

avatar

Christian Hansen - 1/5

Skulle aldrig have fået rettet tænder i den elendige klinik. Hvis dit bid ikke er korrekt, som er hendes opgave, så får du en klikkende kæbe og langvarige gener. Hun er total ligeglad og lyver til dem du kan klage til..

avatar

Sine Jensen - 5/5

Mine varmeste anbefalinger til Lisbeth og hendes team. Er netop blevet færdig med en større regulering der har varet 3 år. Har altid følt jeg var i de bedste hænder! Meget professionel og altid venlig personale. Der er altid mulighed for hurtigt at få en akut tid hvis der er brug for det! Absolut ingen klager herfra!

avatar

Electr1c - 1/5

Umuligt at spise de første 7 dage efter man får sat bøjle på/rettet bøjlen. Bøjlerne holder generalt ikke særlig godt.. har ikke haft en der har holdt i mere end 3-4 uger af gangen. eneste gode ting er personalets venlighed

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:30 - 16:00

tirsdag 08:30 - 16:00

onsdag 07:30 - 15:00

torsdag 08:30 - 16:00

fredag 07:30 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email