TANDPROTETIKEREN verificeret

CVR
27727441
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
66169161

Virksomhedsbeskrivelse

Hos TANDPROTETIKEREN i Odense finder du en professionel klinik, der har kompetencer inden for moderne behandling af tandproteser. Med speciale i implantatforankret protetik får du en tandlæge, der virkelig har stor viden og erfaring med implantater. Hos TANDPROTETIKEREN får du tandpleje af højeste kvalitet, og med den rette behandling af din tænder vil du hurtigt mærke forbedring af dit velvære og din generelle sundhed.

Leder du efter en tandlæge, der kan håndtere tandproteser i Odense, kan du med fordel kontakte TANDPROTETIKEREN. Her er der fokus på kvalitet, omsorg og etik. Der er også stort fokus på tryghed i forbindelse med behandlingen, og tandlægerne har fokus på at håndtere tandlægeskræk. Hos TANDPROTETIKEREN får du en tandprotetiker, der sørger for, at du går smilende fra klinikken.

Tandprotetiker Tandproteser Odense proteser Implantater tandpleje tandlægeskræk Sundhed Klinik Velvære Tandlæge tandprotetikeren svendborg smileprotese spise med tandprotese tandprotetikeren odense hvad koster en tandprotese hvad er en smileprotese protese rens rengøring af tandprotese rengøring af gebis tilskud til tandprotese Livsstil Det Gode Liv Odense Ugeavisen Odense Fyn

Billedgalleri

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:00

tirsdag 08:00 - 17:00

onsdag 08:00 - 17:00

torsdag 08:00 - 17:00

fredag 08:00 - 14:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email