Tandlægeselskabet Tandlægen.dk - Centrumtandlægerne Odense I/S verificeret

CVR
37493511
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
66126226

Virksomhedsbeskrivelse

Tandlægeselskabet Tandlægen.dk – Centrumtandlægerne Odense I/S tilbyder alle former for tandlægebehandling i hjertet af Odense. De har en moderne klinik med det rette teknologiske udstyr, hvilket sikrer, at de kan give dig den nødvendige behandling.


Centrumtandlægerne Odense I/S er en del af en større kæde, Tandlægeselskabet Tandlægen.dk, der har som mål at være Danmarks førende tandlægekæde. 


Hos Tandlægeklinikken Tandlægen.dk – Centrumtandlægerne Odense I/S sørger de for at efteruddanne sig, så de konstant er i besiddelse af den fornødne viden til at foretage den bedste behandling. Samtidig lægger de et stort fokus på, at du som patient føler dig tryg og sikker i deres hænder. De vil give sig tid til at tale med dig omkring dine behov og forventninger til dine tænder i fremtiden. Desuden vil de gøre deres bedste for at sikre, at du kan bevare dine tænder sunde og stærke så længe som muligt. 


Centrumtandlægerne Odense I/S byder dig velkommen i deres klinik i Grønnegade i Odense C. Du kan booke en tid på deres hjemmeside eller ved at ringe til dem.  

Tandlæge Tandlæge Odense Tandprotese Specialtandlæge Implantater Klinik Behandling Velvære Sundhed Odense Tandlæger skævt bid tandkirurgi ondt i tand tandpine tandlægepriser tandblegning tandproteser tandkirurg tandlæge klinik Det Gode Liv Ugeavisen Odense Fyn

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 18:00

tirsdag 08:00 - 18:00

onsdag 08:00 - 18:00

torsdag 08:00 - 18:00

fredag 08:00 - 14:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.