Tandlægeklinikken Nørrehus verificeret

CVR
26102979
Tlf nr.
65911100

Virksomhedsbeskrivelse

Du finder Tandlægeklinikken Nørrehus i Odense C. På klinikken er personalet optaget af at behandle patienternes tænder på bedst mulig vis. Der er altid fokus på at finde den bedste løsning i samarbejde med patienten. Den bedste løsning er ikke altid den dyreste løsning, og det ved man hos Tandlægeklinikken Nørrehus.

På klinikken er der også stor fokus på at opdage og behandle tandsygdomme tidligt i sygdomsforløbet. Tandsygdomme udvikler sig nemlig ofte langsomt, og derfor kan de stoppes og behandles, hvis man får tænderne udsøgt i tide og med jævne mellemrum.

Tandlægeklinikken Nørrehus kan også hjælpe dig med din tandlægeskræk, fyldninger, kirurgi, forebyggende behandling, behandling af paradentose, rodbehandlinger, kroner og broer, implantater eller aftagelige proteser. Tandlægeklinikken Nørrehus beskæftiger en tandlæge, en tandplejer og to klinikassistenter, og personalet har hver især 15-20 års erfaring inden for sit fag. Derfor er du både i kompetente og erfarne hænder, når du besøger Tandlægeklinikken Nørrehus.

Tandlæge Tandklinik Rodbehandling Implantater Kroner

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email