Tambohus Kro & Badehotel I/S v/Jens Rysgaard & Karsten Mølgaard Pedersen verificeret

CVR
29904324
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
97875300

Virksomhedsbeskrivelse

Vi har alle sammen siddet limet til skærmen i de sidste mange år, når Badehotellet er blevet vist i tv. Den store interesse skyldes selvfølgelig, at serien er god, men også fordi et badehotel er et magisk sted. 


Tambohus Krop & Badehotel I/S er ikke uden sidestykke her. Det skønne badehotel, der ligger i Thyholm tæt ved Struer og Holstebro, er en fryd og mindst lige så magisk som badehotellet i serien. 


Restauranten serverer autentiske råvarer fra området. Du har en skøn udsigt ud over vandet fra værelset eller restauranten. Du kan gå en tur ned til vandet og tage et kig på de flotte sejlbåde, som pryder havnen. 


Tambohus Krop & Badehotel I/S sprudler af kvalitet, nærvær, kreativitet og troværdighed. Den fantastiske service, du får, fra du træder ind ad døren, og den skønne gourmetoplevelse, er enestående. 


Du skal ikke tage på Tambohus Krop & Badehotel I/S for at drømme om Badehotellet fra serien, men for at opleve den skønne natur, herlige service og fantastiske mad. 

Kro Hotel gourmetrestaurant Selskabslokale Festlokale kroophold gourmetophold Weekendophold Bryllup Struer Thyholm Holstebro Limfjorden Overnatning Kursus konference mødelokale Brug byen Ugeavisen Struer Holstebro Onsdag

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Kim Broendsted - 3/5

Rigtigt dejligt område, og hyggelige værelser. Pejse stue og bar område, kunne være meget dejlige at opholde sig i, men der mangler lidt finish, grimme glaspartier, eks. Stole staplet i hjørnerne, det er ægerligt. Baren er mangel fuld. Maden var desværre ikke hvad vi forventede, ud af de 6 gourmet retter vi fik, var de 2 kolde.

avatar

Preben Just - 4/5

Dejligt sted, men de aner ikke noget om at lave stegte ål. Har aldrig oplevet noget så ringe. Man panerer ikke ål og steger en uspiselig hård skorpe på dem.

avatar

Flemming Thøgersen - 5/5

Fantastisk mad, fantastisk personale fantastiske værelser og omgivelser bestemt ikke sidste gang vi kommer her jeg vil give Tambohus kro og badehotel mine varmeste anbefalinger :-)

avatar

Søren Svenstrup - 4/5

Denne gang var det rigtig godt og mængden var lige tilpas. Kommer igen

avatar

Lise Hay - 5/5

Dejligt sted, der var rammen om vores fødselsdagsfest. God mad og fin service. Kan kun anbefales

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 22:00

tirsdag 07:00 - 22:00

onsdag 07:00 - 22:00

torsdag 07:00 - 22:00

fredag 07:00 - 22:00

lørdag 08:00 - 23:00

søndag 08:00 - 22:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email