Tæppebussen Fyn verificeret

CVR
37959081
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
26398390

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Tæppebussen Fyn i Otterup kan du finde alt i linoleum, tæpper, vinyl og trægulve. Tæppebussen Fyn tilbyder at komme hjem til dig for at fremvise forretningens sortiment og lave opmålinger. Dette gælder uanset, hvor i landet du bor.

Tæppebussen Fyn beskæftiger sig ikke med åbningstider, og det betyder, at du kan få besøg af Tæppebussen, lige når det passer dig. Det gælder også både aften og weekend og selvfølgelig også i dagtimerne. Det er gratis og uforpligtende at få besøg af Tæppebussen, og det koster derudover heller ikke noget at få fremvist forretningens sortiment og få foretaget opmålinger.

Hvis du er på udkig efter gulvtæpper, væg-til-væg-tæpper, laminatgulv eller andet inden for gulve, er den fynske tæppeforretning et godt bud. Hos Tæppebussen Fyn får du nemlig altid god og personlig service. Du kan altid ringe til Tæppebussen Fyn, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave hjemme hos dig. Så kommer forretningens tæppebus og gulvmand forbi til et besøg.

Tæppebussen tæpper Væg til væg tæpper Vinyl gulv Gulve Laminatgulv trægulv Lwt gulve Linoleums gulv Tæppebus Tæppeforretning Gulvtæpper Epoxy gulve Tæppehandler Gulvmand Gulvmontør Bolig Samfund Shopping Ugeavisen Odense Odense Ugeavisen Svendborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Christina Eriksen - 5/5

høj service samt professionelt udført arbejde...

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email