Tårup Auto Og Mcreparation ApS verificeret

CVR
40512438
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
93958899

Virksomhedsbeskrivelse

Tårup Auto og Mcreparation ApS er en mekaniker, som sætter kunden først. Vi holder til på Tårup Vestergyde 37 i 5370 Mesinge. Hos os er det vigtigste at give dig den bedste service – uanset om du har brug for hjælp og vejledning til din bil, motorcykel eller knallert.

På vores flotte værksted står dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig med service og reparationer af gear, motor eller hvad end, der har brug for en kærlig hånd. Vi kan også hjælpe med olieskift og dækskifte, så din bil eller motorcykel er klar til landevejen. Vi tilbyder lånebil, mens vi tager os af dit køretøj.

I vinterhalvåret kan du få din motorcykel opbevaret hos Tårup Auto og Mcreparation, og vi kan naturligvis også hjælpe med forårstjek af din MC, når en ny sæson starter.

Ejer Jørgen Andersen er udlært motorcykelmekaniker og har flere års erfaring i bagagen. Derfor kan vi hjælpe med stort set alt inden for bil, motorcykel og knallert, og vi giver også gerne gode råd med på vejen.

Værksted service Dækskifte olieskifte motorcykel biler Reparationer Vinterdæk Sommerdæk Odense Biler Gear Motor Kerteminde

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Martin Christensen - 5/5

virkelig god og faglig betjening på mc service. Kan varmt anbefales.

avatar

Christian Christensen - 5/5

Rolig og professionelle

avatar

Rasmus Rosgård Nissen - 5/5

Min Skoda Octavia trængte til ny kobling og service. Jørgen som er indehaver lavede et rigtig godt tilbud til mig. Jeg stillede bilen af ved ham søndag aften og bilen var allerede klar til afhentning igen dagen efter om eftermiddagen. Min Octavia har aldrig kørt bedre, og min pengepung blev ikke flået fuldstændig som ved Skoda. Jørgen fortalte mig at han løser alle fejlfindingsopgaver samt service på nye som såvel gamle biler. Jeg tager helt klart derhen igen, da kvaliteten og prisen er i top.

avatar

Conny Nielsen - 5/5

God service kan varmt anbefales. 👍

avatar

Daniel Steenhold - 5/5

Super service og godt udført arbejde

Se alle Google reviews

Information

  • Tårup Vestergyde 37, 5370 Mesinge

  • telefon ikon 93958899

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email