Sydfyns Bådudlejning ApS verificeret

CVR
42053198
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
71992679

Virksomhedsbeskrivelse

Sydfyns Bådudlejning ApS ligger i Svendborg med adgang til havet og en fantastisk sejltur. De sælger skønne oplevelser til familier og vennepar, der kan tænke sig at sejle ud i det Fynske øhav. 

Sydfyns Bådudlejning ApS giver alle mennesker mulighed for at tage del i det gode liv, hvor man sejler rundt i høj sol og strålende vejr. Det sker med Sydfyns Bådudlejning ApS.

Udover bådudlejning er det også muligt at leje paddleboards eller tage ophold på båden i længere tid med overnatning og en solnedgang i det fjerne. 

Det Fynske øhav er et herligt sted at sejle rundt i. Der er aldrig langt til en ny, spændende ø og nye oplevelser enten fra båden eller i en ny havn. 

Sydfyns Bådudlejning ApS kan hjælpe en kommende bådejer med at blive helt sikker i sin sag. Lej en båd i nogle dage, en weekend eller længere. I har de bedste forudsætninger for en skøn tur. 

Tag kontakt med det samme, og planlæg turen med Sydfyns Bådudlejning ApS - starten på den bedste ferie til søs. 

Bådudlejning Paddleboards Motorjoller Svendborgsund Fiskeri Båd Både Hav Havn Øhav Sydfyn Svendborg udlejning Sejltur Sejle Bade Badning Marine lystbådehavn Bådtransport Oplevelser Det sker Det Gode Liv Ugeavisen Odense Ugeavisen Svendborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Peter Foskjær - 5/5

Vi havde en fantastisk oplevelse, da vi lejede en fin lille båd hos Sydfyns Bådudlejning. Vi sejlede fra Svendborg til Skarø, hvilket var en smuk tur. Jeg vil klart anbefale denne oplevelse i det Sydfynske Øhav. Vi lejede båden i 3 timer, hvilket passede fint til en lille tur til Skarø, men vi kunne sagtens have brugt en hel dag på båden! Vi var endda så heldige at møde deldinen "Delle" i Svendborg havn, hvilket bestemt ikke gjorde oplevelsen mindre!

avatar

Mette Jensen - 5/5

Fantastisk service, kunne ikke komme med MS Helge, og fik lov at booke Sydfyns bådudlejning til at sejle os hjem til campingpladsen. Vi har en datter der er vild med Delle, fik vi en guidet tour i Svendborg havn, for at lede efter dem, og hun fik og så lov at styre båden. Super service.

avatar

Martin Havmøller - 5/5

Så fedt og super nice mennesker

avatar

Petra Ibsen - 5/5

Dejlige mennesker, og god service. vi havde vores første tur her på åbningsdagen. Og deres både er meget bedre end de blå du kan leje i Aalborg og Københavns havn.

avatar

Henrik Jeppesen - 5/5

Vi havde en forrygende dag på sundet, brugt muligheden for at leje bådene sammen med mine kollegaer, nyt og anderledes salgsmøde.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 10:00 - 18:00

tirsdag 10:00 - 18:00

onsdag 10:00 - 18:00

torsdag 10:00 - 18:00

fredag 10:00 - 18:00

lørdag 10:00 - 18:00

søndag 10:00 - 18:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email