SuperBrugsen Langeskov verificeret

CVR
38180312
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
65381155

Virksomhedsbeskrivelse

SUPERBRUGSEN LANGESKOV er en lokal SuperBrugsen, der forhandler et stort udvalg af dagligvarer og delikatesser. Hos SuperBrugsen er kvalitet og velsmagende madvarer og færdigretter i højsædet, og du finder altid et stort og varieret udvalg, når du handler lokalt hos SUPERBRUGSEN LANGESKOV.


SUPERBRUGSEN LANGESKOV tilbyder mad ud af huset som en god service, og du kan også finde delikatesser hos butikkens egen slagter. LANGESKOV BRUGSFORENING støtter op om det lokale byliv. 


Du finder SUPERBRUGSEN LANGESKOV et lille stykke øst for Odense på Fyn. Butikken holder åbent alle dage fra 08.00-20.00. 

Vin ja tak Slagter delikatesse mad og drikke superbrugsen mad ud af huset Tapas Frugt og grønt bourgogne vin spanske vine Discount vinklub Gavekurv vareudbringning Specialiteter Blomster lokal handel Byliv Mad og drikke Shopping Nyhedsdøgnet Kerteminde Ugeavis Kerteminde Ugeavisen Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Lise Bjerrum - 2/5

I dag igen måtte jeg gå til Superbrugsens kiosk for at få penge tilbage p.g.a. forkert pris på en vare. Denne gang kunne kassemedarbejderen ikke kende forskel på appelsiner og mandariner. Efter at have ventet 5 min. før der kom en medarbejder, som kunne fortælle, at det ikke var ham, der havde kiosken, kunne jeg få det for meget opkrævede retur. Det skal gøres meget bedre.

avatar

Jens Rasmussen - 1/5

Har i dag 13,11, haft en dårlig oplevelse i Langeskov brugs. Købte 6 flasker argentinsk vin OPI nedsat til kr. 199,- førpris 539,- ved kassen blev fratrukket rabbat kr.92,- betalt i alt kr.447,- Ved gennemgang af bon opdagede jeg fejlen og henvendte mig til kassen. En leder blev tilkaldt og indrømmede fejlen men kunne ikke finde ud af returnere mig til for meget betalte beløb, en ny Leder blev tilkaldt og efter megen fumble omkring udbetalte hun mig kontant kr. 248,- Jeg forventede en undskyldning men nej ? Jeg har derfor besluttet at min handel fremover vil gå forbi Langeskov Brugs og vil opfordre folk til at gennemgå deres bon omhyggeligt

avatar

August Cornelius frost Schilling Hedegaard - 4/5

Har bestilt varer herfra (via mad.coop.dk) et par gange, og de glipper ofte en enkelt ting, uden at trække prisen fra hvad jeg betaler. De er også, måske, stoppet med at sende takke gaver med en gang i mellem, selvfølgelig er gratis ting ikke noget jeg forventer, men det var en positiv kundeoplevelse, så jeg håber at det er tilfældigheder der har gjort at jeg ikke har fået nogen fornyligt.

avatar

Steen L. Olsen - 4/5

Gode tilbud og billig mælk om mandagen

avatar

Lone Kristensen - 5/5

God dagligvarebutik med stort udvalg og stor slagterafdeling med et bredt udvalg.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 20:00

tirsdag 08:00 - 20:00

onsdag 08:00 - 20:00

torsdag 08:00 - 20:00

fredag 08:00 - 20:00

lørdag 08:00 - 20:00

søndag 08:00 - 20:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.