SuperBrugsen Juelsminde verificeret

CVR
26259495
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75693600

Virksomhedsbeskrivelse

Hos SuperBrugsen Juelsminde i Juelsminde kan du blive klædt på til hverdagen. Hos SuperBrugsen Juelsminde finder du nemlig alt i mad og dagligvarer, og så er SuperBrugsen Juelsminde garant for god kvalitet. Hos SuperBrugsen i Juelsminde finder du de sædvanlige dagligvarer, men også en stor slagter og delikatesse, specialvarer, vin, spiritus egen bager og meget andet.

SuperBrugsen Juelsminde har et bredt sortiment og har dertil brede åbningstider, så du kan handle, når det passer dig bedst, uden at være begrænset af snævre åbningstider.

Hos SuperBrugsen finder du også inspiration til nye madoplevelser og retter. Du kan nemlig finde lækre opskrifter, som du kan prøve af, når du skal have gæster, eller når hverdagen eller weekenden gerne må være lidt mere spændende.

Mad Kød Hakket oksekød Grillkød Svinekød Oksekød Lammekød Specialiteter Vin Dagligvarer Mad og drikke Opskrifter Hedensted/Juelsminde Avis Horsens Posten Horsens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jane Jakobsen - 1/5

Gentagende gange mangel på varer. Du kan ikke få et udvalg af rundstykker kl.08:00 i weekenden. Decideret uhøflig betjening af en af de ansatte. Ærgerligt at brugsen i Juelsminde engang var den bedste på landsplan, trist at den er blevet den dårligste nu! Luk biksen og kom på noget noget nyt!

avatar

Annette Ebler - 3/5

Der mangler varer i forhold til tilbud og varer med udløbet slutdato, forvirret, bedste serviceoplevelse er i kiosk og post afd. Der mangler og er forkert pris på varerne. Hvis man har fået reserveret en vare, kan den være givet til en anden kunde, deres planter holder kort tid.

avatar

Steffen Dilleng-Jensen - 3/5

Godt udvalg, men dårlig og lidt ligeglad betjening i bageren her til morgen inden kl. 8. Stod pænt og ventede i kø til bageren, da der kom en kunde og stillede sig hen ved kiosken. Kunden blev straks betjent af bagerpigen på trods af at denne var kommet sidst og jeg gjorde opmærksom på dette. Efterfølgende skulle hun lige som trække tiden lidt nede bagved i bageriet, selvom der stod mange i kø og en ung mand havde travlt med bagerkunderne. Da der så mødte endnu en bagerpige på arbejde skulle hun også lige stå og snakke med hende frem for at betjene kunderne. Jeg har selv været leder i dagligvarebranchen, så jeg ved at dette var et svigt fra medarbejderne. Kunderne frem for alt og så kan man snakke bagefter.

avatar

Klaus Nielsen - 4/5

God orden, God slagter, sødt personale.

avatar

Anna Asmussen - 3/5

Varene var placeret ulogisk

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 20:45

tirsdag 08:00 - 20:45

onsdag 08:00 - 20:45

torsdag 08:00 - 20:45

fredag 08:00 - 20:45

lørdag 08:00 - 20:45

søndag 08:00 - 20:45

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.