Struer telt og serviceudlejning verificeret

CVR
16123803
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
20156076

Virksomhedsbeskrivelse

Struer telt og serviceudlejning tilbyder dig alt det, du mangler til din fest. Står du og mangler cognacglas eller store glasskåle til dine mærkedage? Eller skal du holde en havefest, men mangler en mobilscene eller en toiletvogn? Så kan Struer telt og serviceudlejning hjælpe dig.

Struer telt og serviceudlejning er en mindre virksomhed, der fokuserer på kvalitet i alle sine produkter, samtidig med, at de altid tilbyder en god pris til dig som kunde. Har du specifikke krav til det, du mangler, vil Struer telt og serviceudlejning gøre deres bedste for at opfylde dine ønsker.

Struer telt og serviceudlejning gør meget ud af, at kunderne får en god oplevelse. Derfor sørger de for det praktiske, som du ikke har til rådighed, mens du kan fokusere på at nyde din havefest, firmafest, barnedåb, konfirmation, bryllup eller andet. 

Kontakt Struer telt og serviceudlejning på telefon +45 2015  6076 for at indhente et tilbud på det, du mangler til dit arrangement. 

Teltudlejning Festudlejning Serviceudlejning Mobilscene Toiletvogn Fest Gadefest Jubilæum Bryllup Konfirmation Barnedåb Selskaber Fødselsdage Mærkedage firmafest Scene Koncert Festival Havefest Arrangement Bolig Lokalavisen Lemvig Lemvig Ugeavisen Struer

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email