Struer Energi verificeret

CVR
25460502
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
96842230

Virksomhedsbeskrivelse

STRUER ENERGI SERVICE A/S
Hos Struer Energi får du grøn energiforsyning i form af vindkraft, fjernvarme og solceller. Vælger du Struer Energi som din el-leverandør, er du med til at støtte din lokale el-leverandør i Struer og omegn. Det er også Struer Energi, der står for gadebelysningen i Struer, og det har vi gjort siden 2017.

STRUER ENERGI SERVICE A/S er hovedansvarlig for Struers vandforsyning. Hermed står Struer Energi for næsten al spildevand og kloaksystemer samt sørger for, at drikkevandet har en god kvalitet i Struer Kommune. 

Hos STRUER ENERGI SERVICE A/S får du konkurrencedygtige priser inden for el-handel, hvilket således giver dig en multiforsyning, der gør godt for miljø og for vores kunder. Kontakt Struer Energi omkring din flytning til Struer-området, og få en hurtig, effektiv og nærværende service og rådgivning.

Grøn energi Vindkraft Forsyning Fjernvarme El-leverandør Solceller Huset Haven Ombygning Energiforbedringer Flytning El-Bil Miljø Boligforbedringer Spildevand Drikkevand Vandforsyning Klimasikring Multiforsyning El-handel Have Bolig Ugeavisen Struer Struer

Billedgalleri

Information

Bemærkninger

Tirsdag er LUKKET.

Åbningstider

mandag 10:00 - 14:00

tirsdag Lukket

onsdag 10:00 - 14:00

torsdag 10:00 - 17:00

fredag 10:00 - 13:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email