Struer Apotek verificeret

CVR
36231661
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
97851052

Virksomhedsbeskrivelse

Struer Apotek ligger på adressen Østergade 11 i 7600 Struer og er et apotek med fokus på den gode, individuelle rådgivning og vejledning til lige netop din sundhedsmæssige situation.

Hos Struer Apotek vil du altid møde faguddannede medarbejdere, som kan hjælpe dig med din specifikke situation. Struer Apotek sætter altid kunden i første række, og det kompetente personale står klar til at guide dig - uanset hvilket sundhedspræparat du skal bruge. 

Har du allergi, eller mangler du receptmedicin, håndkøbsmedicin, kosttilskud, vitaminer, prævention, creme til hudpleje eller alt inden for personlig pleje, så kan Struer Apotek være dig behjælpelig.

Er du gravid, kan du finde alt, hvad du behøver af medicin og personlig pleje til dig og din kommende baby hos Struer Apotek. Det samme gælder naturligvis, hvis du mangler medicin til dine børn. 

Hvis du bor i Struer eller omegn og har du brug for kompetent rådgivning inden for sundhedspræparater, skal du besøge Struer Apotek. Det vil du ikke fortryde. 

Sundhed Medicin Rådgivning Hudpleje Personlig pleje Receptmedicin Sygepleje Børn Kosttilskud Vitaminer Shopping Brug byen Ugeavisen Struer Struer

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Christian Vestersager - 1/5

De har bare ikke alt medicin ikke Ok da det er det eneste apotek i byen

avatar

Ruth Alice Pedersen - 5/5

Altid god service.👍

avatar

Line Andersen - 4/5

Fin og hjælpsom service. Apoteket er lille og ofte fyldt med mange mennesker.

avatar

Peter Christensen - 1/5

At vaccinationer af egen læge bestilles i god tid og ikke er tilgængelig når den afhentes, men i stedet er udleveret til en der "bare" kom og hentede, er simpelthen under al kritik. - Tænker der er en rigtigtig god grund til at egen læge mener en patient har brug for vaccinationen. Den indstilling bør i høj grad tages til overvejelse og ændres hos Struer Apotek.

avatar

Kim Bruun - 5/5

Altid god service.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:30

tirsdag 09:30 - 17:30

onsdag 09:30 - 17:30

torsdag 09:30 - 17:30

fredag 09:00 - 17:30

lørdag 09:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email