STORGAARD BILER A/S verificeret

CVR
24210790
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75173622

Virksomhedsbeskrivelse

STORGAARD BILER A/S er en bilforhandler og et autoværksted, der er placeret i Bramming. Du har måske læst om dem i Ugeavisen Bramming eller Ugeavisen Esbjerg. 


Deres kunder kommer fra hele Esbjerg og Bramming-egnen. Alle, der kan lide gear, biler og motorer, eller som søger en ny bil og et godt tilbud, kender til eller burde kende til STORGAARD BILER A/S


Nye biler, brugte biler, leasing og udlejning, service og værksted. Du finder det hele hos STORGAARD BILER A/S. Skal du have en ny bil eller have den gamle til tjek, så tag kontakt. 


De har selvfølgelig også specialiseret sig i elbiler, så du trygt kan trille ind med din benzinbil og finde dig en smartere og grønne elbil. De har også en app, der gør det lettere at være kunde hos STORGAARD BILER A/S


Appen skal hjælpe dig med blive bedre til at kende din egen bil. Du får hjælp til, hvad du kan gøre selv, og hvad du skal kontakte professionelle med. Derudover får du gode tilbud via appen. Skulle du være i omegnen med et bilønske, giver det ikke mening at holde dig væk. 

Seat Importbiler Leasing Privatleasing erhvervsleasing Elbil hybridbil skadesværksted Forsikringsskader Reservedele engrossalg bilforhandler Autoværksted bramming Esbjerg ribe finansiering flexleasing brugt bil Ny bil Biler Gear Motor Ugeavisen Bramming Ugeavisen Esbjerg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Reex - 1/5

De fortalte mig at jeg skulle tage hjem da jeg kiggede på biler!

avatar

Jacob Franck - 5/5

Stod med en bil der var mere eller mindre ubrugelig mellem jul og nytår, Jeg kontaktet dem. Fik fat i Jens som var super venlig og hjælpsom, med at hurtig til at få mig i en ny og finde en rigtig god pris på den gamle spand. :-D Jeg vil helt klar anbefale dem, det er sjældent man oplever så god service.

avatar

Rudi Kent Kristensen - 5/5

Rigtigt god service

avatar

lars nielsen - 5/5

Godt oplevelse

avatar

Leif Pedersen - 5/5

Har min egen mekaniker, som har haft nok de sidste 18 år, som bliver ved med at have, indtil han holder. Købte så en sprit ny Seat Ibiza for 3 år siden ved Storgaard biler, og EPC lampen begyndte at lyse regelmæssig. Min mekaniker sagde, at det var nok bedst at tage på den autoriserede værksted. Det var så turbo aktuator arm, der ikke længere kunne bevæge sig frit, grundet min for økonomiske kørsel ( snit reelt på et år, 23,5 kilometer på literen, og Ca. 24,5 om sommeren) Fik en virkelig god følelse af at de tog sig af ens bil, uden at det var en penge maskine. Har nu ændret kørsels adfærd, hvor turboen får lov at arbejde, når skal aksellerere, men det er kun svagt, at det har betydning for forbruget.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 12:00 - 16:00

tirsdag 07:30 - 17:00

onsdag 07:30 - 17:00

torsdag 07:30 - 17:00

fredag 07:30 - 17:00

lørdag Lukket

søndag 12:00 - 16:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.