SPECIALLÆGESELSKABET MICHAEL LEETMAA ApS verificeret

CVR
32664016
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
66129089

Virksomhedsbeskrivelse

I Odense C finder du SPECIALLÆGESELSKABET MICHAEL LEETMAA ApS, der hjælper dig godt på vej, hvis du har brug for hjælp fra en øre-, næse- og halsspecialist her i landet. Michael Leetmaa er ejer af klinikken og er én af de førende læger inden for faget i Danmark. Det betyder for dig, at du hos SPECIALLÆGESELSKABET MICHAEL LEETMAA ApS kan være sikker på spidskompetencer, der hjælper dig godt videre.

Hos SPECIALLÆGESELSKABET MICHAEL LEETMAA ApS kan du få hjælp til en række forskellige problematikker. Ofte kan det være en god idé at ringe til klinikken og undersøge, om de kan være behjælpelige med dine problematikker. På den måde kan du hurtigt og nemt få booket en tid til dit første besøg.

Michael Leetmaa er din lokale ørelæge i Odense, og du finder klinikken på Pakhusgården 26, 1 i Odense C. Du kan få hjælp af en dygtig ørelæge med mange års erfaring, og du kan være helt sikker på et yderst kompetent personale. Du kan kontakte klinikken med spørgsmål på telefon 66129089 eller sende dem en mail på leetmaa@gmail.com.

Ørelæge Læge Øresygdom Øre Øredoktor

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

janskovjensen - 5/5

Meget god og kompetent behandling, jeg blev indraget og orienteret om hele forløbet.

avatar

Kim Mathiassen - 1/5

Vi trodsede andres kritik af hans tilgang til børn og brugte ham til vores søn. Det endte i en alt for lang proces, et smertepint barn og lange uger uden søvn. Vi fik en second opinion ved en anden ørelæge, som heldigvis hurtigt tog affære på og få dage herefter havde vores søn det godt igen. Se evt. andres kritik i diverse Facebook grupper.

avatar

Grete Pedersen - 5/5

Absolut bedste øre-, næse-, halsklinik 👍

avatar

Anne-Mette Hansen - 1/5

Mangel på imødekommenhed ved akut opstået henvendelse 🥺 Ringer pga problemer med øret Svar: desværre ingen tider før efter påske🙄 Ikke derfor jeg ringer, det er akut Svar : du kan prøve nogen af de andre, eller gå til egen læge Helt i orden😬 mangel på empati og forståelse, kunne være håndteret på mange måder, dårlig kommunikation Råd til andre: lad være og ring, de har åbenbart patienter nok i den biks 🤬

avatar

Thea Nielsen - 5/5

Hurtigt at få en tid . God og behagelig læge, god til at forklare, grundig.

Se alle Google reviews

Information

  • Pakhusgården 26, 1., 5000 Odense C

  • telefon ikon 66129089

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 11:00

tirsdag 09:00 - 11:00

onsdag 12:00 - 14:00

torsdag 09:00 - 11:00

fredag 09:00 - 11:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email