Søstrenes Begravelsesforretning verificeret

CVR
40930299
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
40707848

Virksomhedsbeskrivelse

Søstrenes Begravelsesforretning ApS ligger placeret i Søborg, og her er der tale om en begravelsesforretning, der tilbyder den hjælp, I har brug for ved begravelser og bisættelser.
Her møder du en bedemand, der har stor erfaring inden for faget, og hvor afdøde og pårørende behandles med omsorg, empati og højt fagligt niveau.
Du finder begravelsesforretningen i Søborg, hvor Søstrenes Begravelsesforretning også tilbyder, at der kan afholdes samtaler andre steder i lokalområdet. Her er der tale om byer som Gladsaxe, Herlev og omegn. Er du fra København eller Frederiksberg, er der selvfølgelig også mulighed for, at I kan mødes her. Søstrenes Begravelsesforretning har lokale til samtale i Valby og tager derudover gerne derhen, hvor I ønsker samtalen afholdt.

Søstrenes Begravelsesforretning tilbyder forskellige løsninger i forbindelse med både begravelse og bisættelse. Du kan altid kontakte dem på telefon 40 70 78 48 eller sende en mail på info@sb-begravelse.dk. Du er også altid velkommen til at kigge forbi Søstrenes Begravelsesforretning i Søborg eller Valby, hvor du kan få en konkret pris på en bisættelse eller begravelse efter dine ønsker. På deres hjemmeside finder du også mange gode råd i forbindelse med dødsfald, dødsboskifte og begravelseshjælp.

Begravelse Begravelsesforretning Begravelseshjælp Begravelsesservice Bisættelse Blomster til begravelse Bårebuket Kiste Kistepynt Urne Rustvogn Krans til begravelse Min sidste vilje Bedemand Begravelse enghave Begravelse Gladsaxe Bisættelse Gladsaxe Kirke Det sidste farvel Død Samfund Mærkedage Kultur Valby Bladet Frederiksberg Bladet Vesterbro Bladet Vesterbro KøbenhavnLIV København

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Karin Johansen - 5/5

Tak for en menneskelig og hjertevarm hjælp Til min mands bisættelse ,jeg var tryg hele Vejen og blev virkelig hjulpet på en Omsorgsfuld måde .

avatar

sanne ingvardsen - 5/5

Karin, et kæmpe tak til dig, for din støtte og hjælp ved min søns bisættelse. Det kunne ikke være gjort smukkere, og det var lige i Kennys ånd. Det blev en fin afsked for ham, og takket være dig, kunne det blive som vi, som mor og søskende ønskede. Kærligst Susanne Holst Ingvardsen

avatar

Bjørn Garby - 3/5

Da vi sad og gennmgik min kones bisættelse fik vi ikke et overslag over den samlede pris men kun priserne på de enkelte ting. I den situation man er fyldt med ulidelig sorg er det fandens svært at tage stilling til økonomi. Det var derfor et chock, jeg fik da regningen kom, og var 10.000kr mere end forventet.Man skynder sig. at betale for at komme videre med processen man er i med at vænne sig til at man er alene.Jeg fik da et godt indtryk af charlotte som en meget dygtig bedemand. Firmaet kan godt anbefales.

avatar

Jørgen Bremholm Petersen - 5/5

En svær stund som blev gennemført med meget varme og deltagelse af dette lille firma. Ja min far blev stedt til hvile for små to år siden men nu husker jeg tilbage og skylder bare at sige hvor glad jeg var for de to piger som hjalp med alle regninger, gravsten, praktiske foranstaltninger, blomster og hvad som hører til. Jeg mindes med glæde og kan varmt anbefale Søstrenes deltagelse.

avatar

Annemarie Wolf - 5/5

tusind tak for den store hjælp og støtte ,som vi fik hos jer, da vi skulle have bisat vores mor .man møder en varme og forståelse hos jer.med venligst hilsen fra Annemarie wolf

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email