Sønderly Kursus og Feriested verificeret

CVR
91667959
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
62515303

Virksomhedsbeskrivelse

Sønderly Kursus og Feriested ligger på Strynø i det Sydfynske øhav. Navnet afslører, at der afholdes kursus og skønne ferier på den lille, isolerede ø, hvor der selvfølgelig er mulighed for overnatning efter et langt møde. 


Strynø ligger lige mellem Ærø og Langeland, og du har måske hørt mere om naboerne end om Strynø. Til et kursus, et møde, en ferie eller et sommerhus-ophold er Strynø dog et oplagt valg. 


Hos Sønderly kan du som noget helt unikt leje et stort sommerhus med plads til hele 24 gæster. Det er den oplagte destination for en stor familie eller for en virksomhed, der ønsker at holde et kursus uden for kontoret. Sommerhuset kan bruges til præcist, hvad du ønsker, og det er derfor ideelt til store grupper. Forplejning under opholdet står man selv for.


På en lille ø som Strynø med kun 200 fastboende er der aldrig langt til kysten, hvor der kan bades, dases eller sejles en tur. Tag væk med familien, eller bliv oplyst til et kursus hos Sønderly Kursus og Feriested.

Kursus kursussted Overnatning møde Sommerhus

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Stine Bang Iversen - 5/5

Fantastiske Strynø og Sønderly. Vi er 5 familier der rejser sammen og i år gik turen til Strynø. Vi har haft en fantastisk ferie. Sønderly er virkelig velfungerende til mange familier. Fællesrummet er stort og velfungerende. Der er pool og sofahjørne med tv med mange kanaler. Haven er skøn og der er diverse havespil. Værelserne er rummelige. Og så var der virkelig rent og pænt og smukt over det hele. Køkkenet er stort og velforsynet. Selve Strynø er så hyggelig. Vi gik en tur rundt om øen (som vi nu kunne) og den var smuk og på 7km. Så roede vi kajak rundt om øen - vi lejede kajakken hos Smakkecentret som var virkelig søde og velforsynede. Bedste strand er ved havnen hvor man ligger på græs, der er en lille legeplads og badebroen. Vi anbefaler varmt en ferie på Strynø og Sønderly

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 21:00

tirsdag 08:00 - 21:00

onsdag 08:00 - 21:00

torsdag 08:00 - 21:00

fredag 08:00 - 21:00

lørdag 08:00 - 21:00

søndag 08:00 - 21:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email