Slotsferie Danmark verificeret

CVR
25908600
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
64412322

Virksomhedsbeskrivelse

Slotsferie Danmark tilbyder udlejning af en række eventyrlige slotte, herregårde og unikke boliger til både private og virksomheder. Hvis du drømmer om ferie i en bolig, der er lidt ud over det sædvanlige, kan du med stor sandsynlighed finde et fortryllende sted hos Slotsferie Danmark.


Leder du efter et fantastisk festlokale til dit bryllup eller en familiefest, kan du finde det hos Slotsferie Danmark. Med et idyllisk bryllupslokale til din bryllupsfest kan du være ret sikker på at få et eventyrligt minde. 


Hos Slotsferie Danmark har du mulighed for at holde bryllup på en herregård, og der er også mulighed for et bryllup med overnatning. Boligerne kan også danne en magisk ramme om jeres næste firmafest eller familieweekend. Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen for din oplevelse hos Slotsferie Danmark. 


Slotsferie Danmark holder til i Middelfart, men du har mulighed for at bestille slotsferie i stort set hele Danmark. Nyd eksempelvis en drømmeferie på Jerstrup Herregård på Nordfyn eller Frederiksberg Herregård på Langeland. 

bryllupslokale Festlokale Bryllup familiefest familieweekend bryllupsfest firmafest herregård bryllup med overnatning bryllup på herregård Bolig Middelfart Melfar Posten

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email