SKOTT i Rold verificeret

CVR
18647036
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
98561473

Virksomhedsbeskrivelse

I den hyggelige landsby Rold, nord for Randers, finder du en oase af elegante brudekjoler, fine konfirmationskjoler, selskabstøj, gallakjoler og hverdagstøj og overtøj. Her ligger detailhandelbutikken SKOTT, der har gjort det til deres fornemmeste opgave at klæde dig elegant og stilsikkert på til livets store begivenheder. 

Når du træder indenfor hos SKOTT, er du som kunde i centrum, og butikkens kompetente team af erfarne og imødekommende medarbejdere står parat til at hjælpe dig med at finde det perfekte sæt tøj uanset anledning og stil. SKOTT er forhandler af en lang række eksklusive mærker som Frank Lyman og Nicole de Val, og udbuddet er altid opdateret til tidens trends og tendenser. 

Medarbejderne bag SKOTT er først tilfreds, når du er det, og derfor kan du få finjusteret din drømmekjole i SKOTTS systue. På den måde får du en perfekt tilpasset påklædning, der både sidder behageligt og ser fantastisk ud. 

Kig forbi butikken i åbningstiden mandag til lørdag, eller besøg deres hjemmeside www.skott-rold.dk, hvor du finder  kontaktoplysninger og info om sortiment, priser og meget mere. 

Brudekjoler Konfirmationskjoler Selskabstøj Gallakjoler Overtøj Hverdagstøj Massia Egen systue Frank Lyman Nicole de val Shopping Detailhandel Byliv Randers Onsdag Randers

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Connie Sørensen - 5/5

Super god betjening. Havde lige det vi ledte efter. Ikke sidste gang vi køter til dem.

avatar

bitten sørensen - 3/5

butikken i Rold er dejlig at handle i, man får en super betjening, kun en ting kunne man godt undlade , det er når man skal betale for poser med reklame for Skot i Rold. Jeg har netop handlet for 2500 kr hos Skot i Rold, delvis udsalg og delvis ikke udsalg, da jeg skulle betale blev jeg spurgt om jeg ville betale 4 kr for en bærepose. Nej hvis forretningen kører så snævert at man ikke kan få varerne i alt 5 dele lagt i en gratis bærepose, så kunne jeg da godt bære mit tøj ud af forretningen i favnen. Nogle forretninger kører med gratis poser og nogle gør ikke, men skal jeg betale for posen skal der i hvert fald ikke være reklame på posen. Jeg er ikke en omvandrende reklamesøjle. Det er ikke de 4 kr, dem var jeg nok kommet over, det er mere princippet.

avatar

Kirsten Rasmussen - 5/5

Flot forretning stor udvalg super betjening

avatar

Jane Christensen - 5/5

Dejlig butik. God service.

avatar

Lone-Marie Bossen - 5/5

Super betjening dejlig forretning

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:30

tirsdag 09:30 - 17:30

onsdag 09:30 - 17:30

torsdag 09:30 - 17:30

fredag 09:30 - 18:00

lørdag 09:30 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email