SKOTT i Rold verificeret

CVR
18647036
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
98561473

Virksomhedsbeskrivelse

I den hyggelige landsby Rold, nord for Randers, finder du en oase af elegante brudekjoler, fine konfirmationskjoler, selskabstøj, gallakjoler og hverdagstøj og overtøj. Her ligger detailhandelbutikken SKOTT, der har gjort det til deres fornemmeste opgave at klæde dig elegant og stilsikkert på til livets store begivenheder. 

Når du træder indenfor hos SKOTT, er du som kunde i centrum, og butikkens kompetente team af erfarne og imødekommende medarbejdere står parat til at hjælpe dig med at finde det perfekte sæt tøj uanset anledning og stil. SKOTT er forhandler af en lang række eksklusive mærker som Frank Lyman og Nicole de Val, og udbuddet er altid opdateret til tidens trends og tendenser. 

Medarbejderne bag SKOTT er først tilfreds, når du er det, og derfor kan du få finjusteret din drømmekjole i SKOTTS systue. På den måde får du en perfekt tilpasset påklædning, der både sidder behageligt og ser fantastisk ud. 

Kig forbi butikken i åbningstiden mandag til lørdag, eller besøg deres hjemmeside www.skott-rold.dk, hvor du finder  kontaktoplysninger og info om sortiment, priser og meget mere. 

Brudekjoler Konfirmationskjoler Selskabstøj Gallakjoler Overtøj Hverdagstøj Massia Egen systue Frank Lyman Nicole de val Shopping Detailhandel Byliv Randers Onsdag Randers

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Susanne Katrine Pedersen - 5/5

Fantastisk oplevelse da vi skulle se på konfirmations kjole, valgte som første valg at køre lidt udenfor Ålborg til Rold, vi købte den fineste kjold til en ellers lidt kræsen teenager, men hun blev helt solgt over det store udvalg samt det dygtige personale som kunne vejlede hende hun oplevede det udelukkende var hende der var i fokus, glæder os vi skal til Rold i morgen prøve kjolen og evt skal deres skrædder sy den ind. En fantastisk professionel oplevelse. Karoline og Susanne katrine

avatar

Lasse Mogensen - 5/5

Kæmpe udvalg, til damerne 😉.

avatar

Kirsten Rasmussen - 5/5

Flot forretning stor udvalg super betjening

avatar

Jytte Kristensen - 5/5

Dejligt sted. Meget fin betjening.

avatar

Jesper “MightyCamper” Hedemann - 5/5

Flink personale samt en flot butik

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:30

tirsdag 09:30 - 17:30

onsdag 09:30 - 17:30

torsdag 09:30 - 17:30

fredag 09:30 - 18:00

lørdag 09:30 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email