SKOLAGERET VIBORG A/S verificeret

CVR
32578128
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
20907326

Virksomhedsbeskrivelse

Trænger skogarderoben til en opdatering? Så kig forbi SKOLAGERET VIBORG A/S. Her finder du nemlig et stort og varieret udvalg af støvler, sneakers, børnesko, hjemmesko, sandaler, gummistøvler og meget mere. 

Den lokale, familieejede skobutik, der ligger i Viborg, har siden 1943 solgt sko til hele familien og er i dag stadig en af Danmarks største skobutikker. Udover almindelig shopping af sko tilbyder SKOLAGERET VIBORG A/S desuden servicer som traditionel skomager og kan altså være behjælpelige med forskellige former for reparation af dine sko og støvler. 

SKOLAGERET VIBORG A/S forhandler en lang række moderne og kvalitetsbevidste mærker, såsom Rieker, Ecco og Skechers, og uanset hvilken style, trend eller skotype du leder efter, vil butikken helt sikkert være leveringsdygtige i en sko eller støvle, der passer til netop din livsstil. 

Forretningen ligger centralt i Viborgs shopping-centrum og har åbent mandag til lørdag. Hvis du befinder dig længere væk, kan du dog stadig nyde godt af SKOLAGERET VIBORG A/S' store udvalg på webshoppen Skolageret.dk. 

Støvler Sneakers Børnesko Hjemmesko skomager Gummistøvler Sandaler Rieker ecco Skechers Shopping Livsstil Butiksnyt Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Nick Fyrsting - 2/5

Total mangel på kundeservice. Hvis du ved hvilken sko du skal have, og bare vil betale så er det fint, men Skolageret er ikke stedet man skal tage hen hvis man vil have god service eller venlig betjening. De kan ikke fortælle dig noget som du ikke allerede ved. Jeg købte for 14 dage siden et par sko til 1000kr som allerede er blevet slidt op på indersiden. Jeg fik at vide at de ikke kunne byttes. En af mine venner har ligeledes haft oplevelsen af at de virkede irriterede over at måtte bytte et par sko. Jeg anbefaler at i søger en anden skobutik.

avatar

Toke Sinding - 5/5

God service og de har også store størrelser fremme

avatar

Torben Klavsen - 4/5

Stort udvalg på lager. Altid et godt tilbud

avatar

Carsten Kaas Brander - 4/5

Fint og flot sted at købe sko i. Personalet var søde og rare. Kan anbefales

avatar

Peder Glud - 4/5

En af Viborgs gamle butikker. De har altid et bredt udvalg i klassiske sko. Måske ikke det bedste sted for de unge og hippe, men klart et sted hvis man ønsker god service og kvalitet.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 09:30 - 17:30

fredag 09:30 - 18:00

lørdag 09:30 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email