Shir o Khan verificeret

CVR
13459932
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
21236698

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Life & Style – Sønderborg Helsekost får du en fantastisk sundhedsoplevelse med Shir o Khan. Shir o Khan er en verden af sundhed, træning, motion, styrke, fitness og socialt samvær for både børn, unge, voksne og seniorer. Her er det både muligt at træne alene og træne på hold. Vi dyrker sport og fitness, der skaber en sund og sjov livsstil. 

Hvis du vil dyrke lokalsport i Sønderborg og lære kampsport i et sundt og hyggeligt miljø, så er Shir o Khan noget for dig. Vi dyrker både brasiliansk jiu-jitsu, Krav Maga, motionsboksning, yoga, fitness, Dance Up og meget, meget mere. Der er noget for alle. 

Vi har åbent alle dage, og du er velkommen til at få en prøveuge for at se, om det er noget for dig. Kom og vær en del af et godt sammenhold med god træning i sunde omgivelser. Kontakt os på telefon eller mail.

Shir o Khan Træning Sundhed Motion Styrke Socialt samvær Fitness Træn på hold Sport Lokalsport Ugeavisen Sønderborg Sønderborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Marciaveli - 5/5

Schönes Vereinsgefühl und die Trainer haben ordentlich was auf dem Kasten, für Anfänger und Fortgeschrittene super geeignet, man wird herzlich aufgenommen, kann jeden Tag lernen und falls man gefördert werden will ist das auch kein Problem

avatar

Niko Perivolaris - 5/5

Meget åben og venlig skole. Man bliver vist respekt overalt, også som ny hos de andre. God træner og dejligt miljø.

avatar

Tarrach J. T. - 5/5

Det tilbyder en dojo (træningslokale), boksehal, yogarum og et fuldt udstyret styrkestudie. Moderne brusere, en kaffelounge, masser af gratis parkeringspladser og en butik afrunder servicen. Især Shir o Khaner har udviklet sig som en teknisk skole for børns kampsport og modtager primært karaktertræning. De etiske og moralske værdier, en kampkunstners æreskodeks og adfærd i en konfliktsituation er indhold i træningen af ​​børn.

avatar

Armin Razzaghi - 5/5

Højt anbefalet ! Alt passer bare fra A til Å. Fantastisk træning og god træner. Min søn er 7 nu og har været her i næsten 2 år. Han føler sig utrolig behagelig og ser frem til nye ting hver uge.

avatar

Jan Nielsen - 5/5

Super kampsport skole, min søn har været der i 6 år og har lært at hævde sig uden at skulle anvende det, han har lært, det har givet ham mere selvtillid, og nogle gange kan jeg kun anbefale det

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 14:00 - 22:00

tirsdag 14:00 - 22:00

onsdag 14:00 - 22:00

torsdag 14:00 - 22:00

fredag 14:00 - 22:00

lørdag 14:00 - 18:00

søndag 14:00 - 18:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email