Senior Komfort verificeret

CVR
36227958
Tlf nr.
40437969

Virksomhedsbeskrivelse

Find din otiumstol hos Seniorkomfort
Seniorkomfort er din personlige forhandler af otiumstole og komfortstole. Med speciale i god siddekomfort kan du hos Seniorkomfort finde et stort udvalg af otiumstole, der særligt egner sig til ældre personer med eksempelvis gangbesvær og mobilitetsproblemer. 

Personlig kundeservice
Hos Seniorkomfort er komfort, kvalitet og omsorgsfuld kundeservice i fokus. Er du på udkig efter en god otiumstol, med eller uden sædeløft, kan du derfor trygt kontakte Seniorkomfort. Vi guider dig hurtigt og professionelt, til at finde den otiumstol, der passer netop dine behov. Vi svarer telefonen både i hverdage og i weekender.

Otiumstol til hurtig levering
En otiumstol med sædeløft er for dig, der søger en god ergonomisk hvilestol, der også er et nødvendigt hjælpemiddel. Dette behov er ofte akut. Derfor har vi hos Seniorkomfort mange stole i standard farver på lager til hurtig levering. Har du mere tid til at vente på din nye stol, er der mulighed for at vælge lige den farve polstring og stel - som du bedst kan lide.

Seniorkomfort er din online forhandler af otiumstole, støttestole, rollatorer og andre hjælpemidler til ældre. Vores mission er at skabe mere komfort og livsglæde hos ældre i ejet hjem eller på plejehjem.

Otiumstol Otiumstol med sædeløft Otiumstol sjælland Seniorstole Lænestol med sædeløft Støttestol Himolla stol Komfortstol Ergonomisk stol Drejestol med sædeløft Bolig Frederiksberg Bladet Frederiksberg

Billedgalleri

Information

Bemærkninger

Åbningstider:
Mandag: 08-20
Tirsdag: 08-20
Torsdag: 08-20
Fredag: 08-20
Lørdag: 09-20

 

Kontakt os via mail

Send email