SENGEMAGASINET ApS verificeret

CVR
26351073
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
76321211

Virksomhedsbeskrivelse

En god seng er afgørende for hverdagen. For når vi bruger cirka otte timer i døgnet i vores seng, gælder det om at vælge noget ordentligt. Det kan du med garanti, hvis du besøger SENGEMAGASINET ApS. Her finder du din sengespecialist i Kolding og omegn, og du får professionel rådgivning og de absolut sengemodeller på markedet her og nu.

SENGEMAGASINET ApS tilbyder en række forskellige mærker og produkter. Alt er nøje udvalgt, så du altid kan få det bedst mulige sortiment inden for de forskellige sengetyper. Du finder både boksmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge og meget andet. SENGEMAGASINET ApS har eksisteret siden 2002 og tilbyder dig altid eksperthjælp, når det kommer til at finde din nye seng.

SENGEMAGASINET ApS har en fysisk butik på Vejlevej 302 i Kolding. Her finder du den rette betjening til at finde din nye seng og sikrer dig selv den bedste nattesøvn fremover. Har du spørgsmål angående din nye seng, kan du altid kontakte SENGEMAGASINET ApS på telefon eller mail. Du kan også besøge deres onlineshop og se det store udvalg, de har til dig.

Temprakon pude dyne Lama Tempur Continental elevation Madras Lagner Sengetøj Seng Kontinental seng søvn topmadras boxelevation elevationsseng Dunlopillo jensen sove Shopping Bolig Ugeavisen Kolding Kolding Fredericia Frederiksberg Bladet

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Steffen Friis - 5/5

Her får man den rette vejledning af folk der ved hvad de har med at gøre. Sengen bliver produceret efter kundens ønske og bliver leveret på adressen. Super service.

avatar

Jan Stoffregen - 5/5

Fantastisk god butik.

avatar

Peter Warburg - 5/5

Hos sengemagasinet i Kolding ved de meget om senge og madrasser, så man får den løsning, der passer bedst til ens behov og ønsker. Personalet er smilene og venlige. Desuden så har de nogle rigtig gode priser, og servicen er i tip top, med alt fra bestilling og hjælp til at bære madrassen ud i bilen 🚙

avatar

Søren Thomsen - 5/5

God service. Har mange forskellige senge også vandseng.

avatar

Helle Nygaard - 5/5

Stor professionel information

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email