Scooter Specialisten v/Kasper Kristiansen verificeret

CVR
33939760
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
21970212

Virksomhedsbeskrivelse

Det er altid godt at have en scooterforhandler i nærheden, og er du bosiddende i Horsens, har du heldigvis glæden af Scooter Specialisten. For midt i Horsens står specialister klar til at hjælpe dig med at finde frem til en helt rigtige scooter for dig eller alt det udstyr, du har brug for. Scooter Specialisten tilbyder et væld af forskellige scooter-modeller i butikken, så du får et komplet udvalg at vælge imellem.

Foruden at have en butik i Horsens, der er fyldt med fantastiske modeller, tilbyder Scooter Specialisten ligeledes et værksted, hvor du kan få repareret din nuværende scooter. Her er der plads til alle, og derfor tager Scooter Specialisten alle mærker og modeller ind på både scootere og cykler. Det er også muligt at aftale en fast pris, hvis der er tale om en større opgave. Desuden giver Scooter Specialisten dig også mulighed for at leje forskellige typer af scootere, og her kan du blandt andet nyde godt af en 3-hjulet eller 4-hjulet elscooter til en god pris hver måned. Så kig forbi Blumersgade 10 i Horsens, og find din nye scooter.

scooter elscooter kabinescooter Juelsminde specialist elcykler service Værksted udlejning transport tilbud kymco E-Force Forhandler Eftersyn reparation easygo ældre pensionist Shopping Hedensted Horsens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jeff Hvass - 5/5

De har været utrolig hjælpsomme med min scooter kan varmt anbefales 🙂🙂

avatar

morten lock christensen - 4/5

God forretning:)

avatar

Peter lindgård - 5/5

Godt sted at handle

avatar

Bjarne Nielsen - 5/5

Helt fint 🤗

avatar

Erik Jensen - 4/5

Altid god og kompetent service

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 09:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 16:00

lørdag 10:00 - 12:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email