Schartau Anlæg v/Steen Schartau verificeret

CVR
26207606
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
23844700

Virksomhedsbeskrivelse

I Juelsminde har de ikke et problem med at finde en dygtig anlægsgartner. De har nemlig Schartau Anlæg v/Steen Schartau, som altid yder et godt stykke arbejde i din have, anlæg eller park. 


Steen Schartau klarer alle former for anlægsgartneri: beskæring, belægning, brolægning, havearbejde og havepleje, og stiller en havemand klar til at ordne det hårde slid. 


Schartau Anlæg v/Steen Schartau er selvfølgelig kendte i branchen, men også den gængse borger i Juelsminde eller Horsens har kunnet læse om dem i Horsens Posten. 


Med hele 40 års erfaring er der ikke meget have- eller parkarbejde, som Steen ikke har mødt. Hvis du skulle være så venlig at finde sådan en udfordring, tager han med garanti gladelig imod. 


Så mange år i den samme branche giver en fantastisk viden og kunnen, der er uundværlig selv for en habil gør-det-selv-type. Din bolig har brug for Schartau Anlæg v/Steen Schartau.


Tag kontakt med det samme, hvis du har problemer eller projekter i din have, park eller anlæg, som Steen Schartau skal fikse. 

brolægning Havearbejde Anlægsgartner Havemand Grønne arealer Havepleje Have Park Beskæring Belægning Bolig Gør det selv Horsens Posten Horsens

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email