SALUS Boligadministration A.m.b.a verificeret

CVR
29365121
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
73456500

Virksomhedsbeskrivelse

Salus Boligadministration har adresse i Aabenraa, og Salus Boligadministration er netop sat i verden for at hjælpe dig med at finde din næste adresse. Salus Boligadministration kan nemlig hjælpe dig, når du er på boligjagt.

Salus, der er ejet af otte selvstændige, almene boligorganisationer, er et fælles administrationsselskab, hvor du hurtigt og nemt kan skabe overblik over dine muligheder for at finde din nye og ideelle lejebolig. På Salus’ hjemmeside kan du se et udvalg over lejeboliger i blandt andet Aabenraa, Tønder, Sønderborg, Kolstrup, Toftlund, Skærbæk og Gråsten.

Hvis du er på jagt efter en ny bolig til leje i et af de nævnte områder, kan du med ro i maven gå på jagt i Salus’ store udvalg af lejeboliger. I Salus’ fælles søgeportal kan du nemlig helt sikkert finde din næste lejebolig, idet du altid finder mere end 9.000 boliger på portalen, som er administreret af en af de otte medejere.

Du kan også skrive dig på ventelisten eller se listen over boliger med kort ventetid, hvis du har behov for en ny lejebolig med kortere varsel.

Bolig Lejebolig bolig til leje Aabenraa Sønderborg Tønder Hjem Nyt hus Lejlighed ledige lejligheder Samfund Have Ugeavisen Aabenraa Ugeavisen Sønderborg Ugeavisen Tønder

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Louise Nissen - 1/5

Havde fugt i min lejlighed, det tog dem 3 uger at få en affugter op, affugteren kørte døgndrift inde i min stue og ud på badeværelset i 8 uger. Det var ikke til at bo i pga støjen og luftfugtigheden med børn. Så efter 3 uger måtte jeg trække stikket, søge noget andet at bo i, boligforeningen ville ikke genhuse mig og nu hæfter jeg for 3 mdr med dobbelt husleje fordi de ikke vil kompensere opsigelseskontrakten da de ikke kan udleje den før lejligheden er gjort i stand. Anbefales bestemt ikke

avatar

Kim Simonsen - 1/5

Det er bare under al kritik. At sætte i kø, I over 1Time og 46 minutter. Det er virkelig dårlig telefonbetjening. Hun siger bare stemmen, at man er nummer 1. Det virker bare ikke 🤮

avatar

Ove Davidsen - 1/5

Utrolig dårlig telefonbetjening med lange ventetider og uforskammet svar når du endelig kommer igennem. De lytter ikke og tager ikke ansvar.

avatar

Nina Clausen - 1/5

Problemer med login i ugevis. Jeg ringer ind og er på venteliste i 15 minutter!! Får fortalt at de intet kan gøre, andet end at fejlmelde min bruger... Dårlig betjening og service. Når man betaler for et abonnement, så skal det altså også virke. Alt andet er fuldkommen uanstændigt.

avatar

Peter Pete - 5/5

Fremragende samarbejdspartner, de går op i deres beboere og områder

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

1.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 14:00

tirsdag 09:00 - 14:00

onsdag Lukket

torsdag 10:00 - 17:00

fredag 10:00 - 12:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email