Salon Lumi verificeret

CVR
41714565
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
22842536

Virksomhedsbeskrivelse

Salon Lumi er en hyggelig hundesalon i Brenderup på Nordfyn. Hos Salon Lumi er hunden altid i fokus. Her bliver hunden og dens ejer mødt med en rolig atmosfære, så alle får en god oplevelse. Salon Lumi tilbyder eksempelvis hundeklip til gode priser. Hvis du er på udkig efter en dygtig hundefrisør med ekspertise inden for vask, hundeklip og pleje af hunde, kan du med fordel besøge den eksklusive hundesalon. 


Salon Lumi er din professionelle hundefrisør, der udelukkende anvender kvalitetsshampoo og balsam. Med produkter som blandt andet BB-shampoo kan din hund se frem til hundewellness i særklasse. 


Salonen håndterer både små og store hunde, der trænger til god hundepleje. Med hundeartikler af høj kvalitet og en god hundebørste kan du være sikker på at få et resultat, som både du og din hund vil blive glade for.  

hundesalon hundefrisør hundewellness BB shampoo store hunde negleklip Hundeklip Middelfart Brenderup kæledyr hundepleje hundetrimmer Hundeartikler Australian shepherd golden doodle puddel shitzu bichon havanais hundebørste gode priser Brug byen Melfar Posten Nordfyn Ugeavisen Nordfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Marianne Højgaard Jensen - 5/5

Nærvær og grundighed 💥👍

avatar

Brian Jensen - 5/5

Fint sted at få klippet sin hund

avatar

Tine Hvidsing - 5/5

Hos salon Lumi får man en fantastisk service. Stine er yderst dygtig til sit arbejde. Hun har en rolig tilgang til hundene, hvilket gør at de kan lide at komme der.

avatar

Søren Hansen - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:30

tirsdag 08:00 - 18:00

onsdag 08:00 - 16:30

torsdag 08:00 - 18:00

fredag 08:00 - 15:15

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email