SAHL CYKLER & LEGETØJ A/S verificeret

CVR
35024220
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
97350150

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Sahl Cykler & Legetøj A/S i Skjern tilbydes altid et stort udvalg af cykler og tilbehør af allerhøjeste kvalitet. Her går livsstil og sundhed hånd i hånd, og de ønsker at skabe cykelglæde gennem sport og velvære. Sahl Cykler og Legetøj ApS har blandt andet masser af mountainbikes og racercykler, så du kan være rigtig godt kørende på landevejen. Du finder også et bredt udvalg af børnecykler, så selv de mindste kan få en god oplevelse med cykling. Hos Sahl Cykler & Legetøj A/S finder du velkendte mærker, heriblandt Scott, Trek og Giant, ligesom du også kan finde et stort udvalg a e-MTB.

Der er tale om en forretning for hele familien, og du kan også finde en elcykel, el-scooter eller kabine-scooter hos Sahl Cykler & Legetøj ApS. Får du problemer med din cykel, har de dygtige og udlærte cykelmekanikere, der står klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt på farten igen.

Sahl Cykler & Legetøj A/S er også en legetøjsforretning med noget for enhver smag. De forhandler populære mærker som Brio, MaMaMeMo og LOL, så der er lagt op til mange timers sjov leg og underholdning for familiens små og store legesjæle.

Cykling Sport Livsstil Lokalsport Cykler Sundhed Velvære Elcykel MTB E-mtb Racercykel Børnecykel Lego Legetøj Scott Trek Giant Brio Mamamemo LOL Ugeposten Skjern Ugeavisen Ringkøbing Ringkøbing-Skjern

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Vivian Stausholm - 5/5

Super service ikke noget at sætte finger på 🙂

avatar

henrik pedersen - 5/5

Altid god service. 😃

avatar

Kean Riber - 5/5

Venligt personale

avatar

Majken Hansen-Baun - 4/5

Dejligt med 20 % rabat på Lego og en gratis håndklæde.

avatar

Marianne Christensen - 5/5

Absolut god service

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:30

tirsdag 09:30 - 17:30

onsdag 09:30 - 17:30

torsdag 09:30 - 17:30

fredag 09:30 - 18:00

lørdag 09:30 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email