SABRO BYG ApS verificeret

CVR
26309484
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
64441634

Virksomhedsbeskrivelse

I Brenderup på Fyn finder du SABRO BYG ApS, der kan hjælpe dig med byggestyring, tegnearbejde, projektering, snedkerarbejde og tømrerarbejde. Hos SABRO BYG ApS har de mere end 25 års erfaring fra branchen, og du kan derfor være sikker på, at du vil opleve stor professionalisme, godt håndværk og god service og betjening, når du benytter dig af SABRO BYG ApS’ servicer.

SABRO BYG ApS tilbyder snedkerarbejde i form af produktion af vinduer og døre fra eget værksted i gammel stil såvel som hjælp til andre snedkeropgaver i både bløde og hårde træsorter. Du kan også få hjælp til levering og opsætning af køkken samt montering af døre og vinduer.
Når det kommer til tømrerarbejde, beskæftiger SABRO BYG ApS sig både med nybyggerier, renovering og tilbygninger. SABRO BYG ApS kan altså hjælpe dig med en lang række af både store og små tømreropgaver, herunder lægning af nyt trægulv.

SABRO BYG ApS hjælper også med opgaver som tegnearbejde, projektering og byggestyring og har altid det store overblik, professionelle perspektiver på opgaven og godt håndværk at læne sig op ad.

Byg Vinduer snedker arbejde tegneopgaver Tømrer tømrer brenderup

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 15:30

tirsdag 07:00 - 15:30

onsdag 07:00 - 15:30

torsdag 07:00 - 15:30

fredag 07:00 - 12:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email